Tre animerte personer som putter på plass elementer på en blank nettside, designing av nettsider, webdesign

Ser du etter noen som er dyktig i webdesign i Viken? Vi i Viken Kommunikasjon er et markedsførings- og webdesign-byrå som lever for å hjelpe firmaer og personer i Viken fylke på nett.

Faktum er det at det aldri er vært viktigere å ha en god tilstedeværelse på nett. Internett har ifølge SSB, lenge vært vår aller mest populære mediekanal. Dette viser at man man ikke bør underdrive viktigheten av å ha en sterk tilstedeværelse på nett.

Det er her vi kommer inn i bildet. Våre webdesignere kan hjelpe deg og din bedrift med å ha en god tilstedeværelse på nett. Med en flott, representativ, moderne, rask og elegant nettside med en tydelig bedriftsprofil, så kan du være sikker på at budskapet og kommunikasjonsstilen til din bedrift kommer tydelig frem.

Alt starter med en god nettside

Der det tidligere var fysiske annonsebilag, radioreklamer og tv-reklamer som oftest utgjorde et selskap sin primære plattform for kommunikasjon med kundene, er det i dag internett som har tatt over denne rollen i Viken og Norge.

Hver dag gjennomføres det millioner av Google søk i Norge og Viken. Noen av disse søkene er så klart knyttet til ikke-kommersiell aktivitet, men en stor andel av disse millionene av søk er direkte knyttet til kjøp, salg og informasjonsøk etter bedrifter, bransjer, produkter og tjenester.

Når en nettbruker klikker seg inn fra søkemotoreren og inn på din nettside, så er det helt avgjørende at de liker det de ser. Det er nettopp her webdesign kommer inn i bildet. Med en nettside som har et gjennomtenkt, moderne og brukervennlig webdesign, så kan du være sikker på at kunden får et godt førsteinntrykk.

Å legge igjen et godt førsteinntrykk hos potensielle kunder har aldri vært viktigere enn nå. Før måtte man gjerne ta til takke med den ene eller de to butikkene man hadde i nabolaget sitt, nå derimot er kunden aldri mer enn et par klikk unna flere titalls, hvis ikke hundrevis av  forskjellige aktører som kjemper om kundens oppmerksom og lommebok.

Skjermbilde av en nettside vi har levert for varig fasade, tidligere nettside vi har designet og utviklet

Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud!

Logoen til viken kommunikasjon, 3 overlappende skiver med gradient med en K i midten der det går en strek gjennom K-en som blir til en V, med Viken Kommunikasjon skrevet på siden

Responsivt webdesign

Når vi driver med webdesign, følger vi alltid gjeldende mønsterpraksis (Engelsk: best practice). Det betyr at vi ikke tar snarveier for å oppnå middelmådige resultater. Vi tar heller den lengre veien hvis det gir det beste webdesignet og den høyeste standarden for din nettside.

Ved å alltid følge mønsterpraksis kan vi også sørge for at nettsidene vi lager er raske, pålitelige og responsive. En responsiv nettside er en nettside som fungerer like godt for alle enheter, nettlesere og maskinvare. Med et mangfold av forskjellige systemer og flater så er det aldri vært viktigere å ha en responsiv nettside.

Med responsivt webdesign fra oss kan du være sikker på at dine besøkende får en god opplevelse på din nettside, uavhengig av om de besøker siden din fra en Samsung, Iphone, PC, Mac eller nettbrett.

Representative nettsider

Våre webdesignere i Viken sørger for at du får en representativ nettside. Med en representativ nettside,  mener vi en side som reflekterer deg og din bedrift på en god måte. For å få til dette så går vi grundig til verks for å finne ut hva som er spesielt med nettopp deg og din bedrift.

Våre webdesignere forsøker å finne selve DNAet og arvematerialet til bedriften din. Når dette er blitt dekodet, så anvender vi det for å gi nettsiden din en kommunikasjonsstil og profil som er gjenkjennbar med bedriftens.

Ved å lage en representativ nettside, kan vi sørge for at kommunikasjonsstilen er helhetlig i alle bedriftens kanaler og plattformer. Når en kunde da starter informasjonssøket etter din bedrift på nettsiden, så kan vi gjøre så webdesignet på nettsiden reflekterer utsmykkingen og stilen i deres fysiske lokaler. Da vil nettsiden kunne bli en naturlig forlengelse av deres fysiske lokaler og tilstedeværelse i Viken.

En animert stasjonær mac-pc

Nettside, akkurat slik du ønsker det

Vi vet hvem vi jobber for, og det er så klart deg. Derfor er vi ikke fornøyde før du er fornøyd. For å sikre at du får et webdesign du er fornøyd med, så inkluderer vi deg gjennom hele prosessen. Fra idemyldring, til skissering, til utføring og ferdigstilling. Du vil være med oss gjennom hele prosessen, og alltid være velkommen til å komme med ønsker og innspill.

Det er slik vi sikrer at du får det webdesignet du ønsker og er fornøyd med.

Komplette nettpakker

I tillegg til å levere flott webdesign, kan vi også levere andre nettjenester. Selv om man har verdens flotteste webdesign, så hjelper det lite dersom ingen vet om siden din. Det er her våre digitale markedsførere kommer inn i bildet. Med SEO, SEM og/ eller annonsering kan vi gi nettsiden din den synligheten den fortjener på nett.

Vi har også tilgang på dyktige utviklere som kan lage avanserte tekniske løsninger for din nettside. Uavhengig av hva du måtte trenge av tjenester for å komme deg opp og frem på nett, så kan vi hjelpe deg.

Bilde av en nettside som vi har levert for hammerstad maskin as, nettside-referanse
Bilde av nettsiden vi har levert til borg catering, nettside-referanse
Bulde av en nettside vi har levert for bastion 5, referanse av tidligere nettside vi har laget
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.