Tre animerte personer som putter på plass elementer på en blank nettside, designing av nettsider, webdesign

Webdesign fra Viken Kommunikasjon

Ser du etter godt webdesign som gir deg synlighet i søk? Da er du kommet til riktig sted.  Viken Kommunikasjon AS er en pålitelig webdesign- og kommunikasjons-partner med et profesjonelt team og et veletablert partnernettverk. Vårt partnernettverk består av flere dyktige konsulenter og selskaper. 

Våre dyktige medarbeidere i Viken Kommunikasjon jobber i tandem med vårt brede og profesjonelle nettverk.  Sammen utgjør vi en helhetlig partner innenfor nettutvikling, digital markedsføring og webdesign.

Viken Kommunikasjon er ett veletablert selskap med åtte medarbeidere (og en lærling) som besitter omfattende kompetanse innenfor webdesign og løsningsutvikling.

Du være sikker på at dersom det er noe du eller din organisasjon måtte trenge av nett-tjenester eller ha behov for nye løsninger, bygge videre på eksisterende løsning eller redesign:  Vi kan levere akkurat det din bedrift trenger, slik dere vil ha det – – levert punktlig, til en konkurransedyktig pris!

Viken Kommunikasjon AS – Mye mer enn bare webdesign!

Som et kommunikasjonsbyrå, tilbyr vi i Viken Kommunikasjon mye mer enn bare webdesign. Vårt team har dybdekompetanse innenfor en rekke fagområder tilknyttet det som skal til for å kunne presentere din organisasjon eller merkevare på alle digitale flater og fange blikket til de besøkende.

Dersom det er få eller lite besøkende til din bedrifts nettsider, så kan Viken Kommunikasjon tilby SEO eller søkemotoroptimalisering for å sørge for at deres nettside får bedre plasseringer i Google.

Viken Kommunikasjon besitter mange års erfaring med webdesign, og selv om navnet Viken Kommunikasjon ikke er eldre enn fylkenavnsendringen, har vår organisasjon vedvart lengre.  Vi tar med oss gode arbeidsrutinene, kompetansen og partnernettverket til Medias AS. Medias AS var navnet vårt før våren 2020, og ble grunnlagt som et aksjeselskap i 2016 og skapt av Steen Kurs og Konsulting som ble først etablert i 2009.

Gjennom våre mange år i bransjen, så har vi bygget opp en kundeportefølje bestående av fornøyde partnere og kunder i alle størrelsesordener. Våre kunder har fått levert webdesign og nettløsninger av høy kvalitet, og det er grunnet våre tidligere suksessfulle leveranser at stadig flere selskaper velger å benytte seg av våre webdesign-tjenester.

Se våre tidligere prosjekter og kunder på denne siden.

Skjermbilde av en nettside vi har levert for varig fasade, tidligere nettside vi har designet og utviklet

Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud!

Logoen til viken kommunikasjon, 3 overlappende skiver med gradient med en K i midten der det går en strek gjennom K-en som blir til en V, med Viken Kommunikasjon skrevet på siden

Hjemmeside – akkurat slik du vil ha den!


Når vi designer en nettside, så går vi langt for å opprette gode kommunikasjonskanaler med våre kunder og partnere. Dette gjør vi fordi våre kunder og partnere er vår hovedprioritet. Vi jobber ikke med det mål og kun ferdigstille produkter, vi jobber alltid for å blidgjøre våre kunder og levere de webdesign som står til deres forventninger.

Dette er vår suksessmodell;  å levere webdesign og flotte nettsider som overgår forventningene til våre partnere og kunder.

For å sørge for at du blir fornøyd, så vil vi involvere deg gjennom hele prosessen. Fra idemyldring, til skissering, til koding og oppsett, og helt frem til ferdigstilling. Som vår kunde og partner, så vil du være en aktiv del av prosessen og bli lyttet til dersom du skulle hatt noen innspill.

Web-Design


Selv om vi har diversifisert (utvidet vårt tjenesteomfang) til å inkludere det meste innenfor bedriftsprofilering, kommunikasjon og digital markedsføring, så er det webdesign som er og har vært kjernen vår.

Våre medarbeidere har alltid satt webdesign høyt på listen over sine favorittgjøremål. Dette er grunnet den artistiske friheten webdesign tilbyr. Der mange ser på webdesign som kun gjennomføringen av en nettside etter kjente former, så ser vi på det som en mulighet til å skape noe helt nytt.

Med internett sin fremvekst de siste tiårene, så er det aldri vært viktigere å ha en hjemmeside man stolt kan vise frem til sine kunder. Flere og flere bedrifter erverver nye kunder praktisk talt kun gjennom internett. Dette gjør at det aldri har vært viktigere å ha en nettside med et engasjerende, interaktivt, spennende og innbydende webdesign med godt innhold som det er nå.


En animert stasjonær mac-pc

UI og UX

Når man designer og utvikler en nettside, så er det viktig å designe nettsiden med de besøkende sin brukeropplevelse som førsteprioritet. Det er nettopp her UI og UX kommer inn i bildet.

UI, står for User Interface på engelsk, og kalles brukergrensesnitt på godt norsk. En UI er det visuelle systemet som brukere kommuniserer med. Knapper, menyer med mere går inn under UI. Bak UIen så skjuler det seg en kompleks verden av servere, koder, protokoller med mer. UI er altså mellommannen mellom besøkende og serveren til nettsiden. 

Av denne grunn er det svært viktig at brukergrensesnittet er intuitivt designet, som betyr at den besøkende med en gang skjønner hva knappen, linken eller funksjonen gjør. Her kommer UX inn i bildet. UX står for User eXperience, altså brukeropplevelse. Et godt UI og en estetisk fin nettside med god mobil-kompatibilitet (evne til å bli brukt på mobil), er viktige kriterier som må oppfylles for å kunne levere en god brukeropplevelse til besøkende.

Vi tar ikke lett på UI og UX når vi utfører webdesign. Vi anvender et menneskeorientert design, der alt er enkelt å forstå. For å oppnå dette bruker vi logiske symboler, røde linjer i designet, og et selvbeskrivende brukergrensesnitt. Vi mener at dette gir det beste webdesignet.

Bilde av en nettside som vi har levert for hammerstad maskin as, nettside-referanse
Bilde av nettsiden vi har levert til borg catering, nettside-referanse
Bulde av en nettside vi har levert for bastion 5, referanse av tidligere nettside vi har laget

Webdesign og utvikling for WordPress

Som et ledende webdesign-byrå i Viken, så designer vi så klart nettsider for det populære CMSet WordPress. Et CMS, altså Content Management System på engelsk, eller publiseringssystem på norsk gjør at eieren av nettstedet lett kan oppdatere innhold og legge ut informasjon og tekster. Et CMS, og da særskilt WordPress bruker et svært intuitivt designet brukergrensesnitt som gjør at man kan drifte sitt nettsted uten å vite hvordan man koder.

Med en kraftig wordpress-side, designet av vårt webdesign-byrå så er du klar for å presentere din bedrift eller sak fra deres beste side. Dersom det er noe du/ dere måtte lure på angående våre webdesign- eller kommunikasjonstjenester, så ser vi frem til å besvare enhver henvendelse du måtte ha per epost : epostadresse. Vi ser frem til å høre fra deg/dere, og få til et møte der vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe dere på best mulig måte. Mvh oss i Viken Kommunikasjon AS.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.