En animert mann som sitter foran en skjerm med analyser og data, hosting og drift av nettsider, apper, kassesystem og digitale løsninger

Reklamefilmer, presentasjonsvideoer og direktestrømming for web, fra Viken Kommunikasjon.

Ønsker dere å øke deres synlighet på nett, og skape langvarige inntrykk hos potensielle kunder? Da kan reklamefilmer utformet for bruk på web, egen nettside og i sosiale mediere passe midt i blinken. Vi i Viken Kommunikasjonsbyrå har et profesjonelt team bestående av konsulenter og medarbeidere med kunnskap innenfor markedsføring, grafisk design, segmentering og filming.

 

Når medlemmer av vårt team kommer sammen med sin individuelle kompetanse, kan vi skape flotte filmreklamer som vil kunne skape sterke inntrykk hos potensielle kunder på nett. Selv om en flott reklamefilm alltid er et godt utgangspunkt for å skape inntrykk og få oppmerksomhet på nett, så er det viktig å ha kjennskap til hvem man bør målrette seg mot.

 

Ved å lage filmer som profilerer dere og bedriften fra deres beste side, samtidig som den er utformet med målgruppen i fokus, så vil de være mer tilbøyelig for å la seg påvirke av markedsføringsmaterialet.

Få blikkfanget til potensielle kunder gjennom videomarkedsføring i sosiale medier

 

Det er få som lar seg overraske i 2020 av at internett er blitt en særdeles viktig medieplattform for å markedsføre seg. Tidligere har mange bedrifter brukt store ressurser på produksjon av filmreklame rettet mot kino og TV. Dette har stort sett være en dyr satsning som i noen tilfeller kostet mer enn det den økte synligheten var verdt.

 

Med internett og sosiale medier, så har man fått en helt unik mulighet til å treffe akkurat de man ønsker, og når man ønsker det. Der man tidligere måtte markedsføre seg for et helt publikum av en filmvisning på kino eller et tv-program, kan man i dag ved hjelp av psykografisk, demografisk og geografisk segmentering sørge for at kun personer man ønsker å nå, skal bli eksponert for sin reklamefilm.

 

Dette gjør at web filmreklame-kampanjen vil kunne gi større resultater og mer avkastning per investerte krone. Vi har god kunnskap med målrettet markedsføring i sosiale medier, så vi kan hjelpe deg/ dere med å sørge for at potensielle kunder ser deres filmreklame.

 

Sammen kan vi sørge for at deres filmreklame blir sett av de dere ønsker å markedsføre dere mot, om det så er på YouTube eller Facebook.

Skap et godt førsteinntrykk for besøkende på egen nettside, med en introduksjonsvideo

Besøkende på nettsider er utålmodige, og svært få prosenter av besøkende blir værende på siden mer enn et par sekunder. Derfor er det viktig å ta blikkfanget til kunden, være kort og presis, fortelle hva man gjør og vise seg frem fra sin beste side.

Dette kan en introduksjon/ presentasjonsfilm gjøre. Ved å ha en stor filmsnutt på forsiden av sin nettside, vil potensielle kunder kunne få presentert den viktigste informasjon om hva dere leverer og hvem dere er, uten å aktivt måtte lete etter informasjon.

Et utbredt ordtak lyder slikt: et bilde sier mer enn tusen ord. Hvert sekund med film inneholder minimum 24 bilder, og en god presentasjonsfilm varer ofte et par minutter. Da kan man jo gjøre matten, og regne seg frem til at en 3 minutter lang presentasjonsfilm inneholder minimum 4320 bilder. Dersom vi skal tro ordtaket, så er dette mer enn nok ord til å fortelle det meste.

Filmreklame slik du ønsker det

Vi vet hvem vi jobber for, og det er så klart våre partnere og kunder. Derfor er det alltid vår hovedprioritet å levere en ferdigstilt tjeneste som imøtekommer alle forventninger og ønsker til kunden vår. Våre reklamefilmer er så klart intet unntak.

Vi skaper reklamefilmen deres slik dere ønsker den. Dersom dere ønsker å bruke ethos, pathos eller logos som virkemiddel for å få frem deres budskap, så kan vi bidra til å skape en reklamefilm av høy kvalitet.

Nå et større publikum. Strøm dine events på nett med oss.

En digital tilstedeværelse er svært viktig i dagens næringsliv. Den ytterst uønskede og uheldige coronapandemien som inntraff i 2020 utgjør et vitnesbyrd om at bedrifter som har en god digital tilstedeværelse, står sterkere under kriser og nedgangstider, så vel som under oppgangstider.

Med direktestrømming og ivaretakelse av event marketing, viktige hendelser og andre øyeblikk om det er verdt å dele, så vil flere mennesker kunne se organisasjonen deres sine viktige øyeblikk og begivenhetsrike hendelser. Vi kan bidra med vår teknisk kompetanse, til å sørge for at personer som ikke kan være fysisk tilstede, kan se konkurransen, talen eller andre hendelser dere holder på nett.

I ettertid kan dette også publiseres på nettet for å komme fremtidige potensielle kunder til gode.

Vi har allerede hjulpet en arrangør av e-sports (elektronisk sport) med å strømme sin deltakerne, og stemningen til sin konkurranse på nett. Vi ser frem til også å dele viktige øyeblikk og hendelser på dine/ deres vegne.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.