En animert kvinne som bærer på et abstrakt bildeobjekt som skal plasseres på en blank nettside, utvikling av nettsider og apper, webutvikling

WooCommerce, WordPress og app-utvikling fra Viken Kommunikasjon

Trenger du/ dere en utvikler for å lage en WordPress/ WooCommerce side, plugin eller en app? Da kan våre utviklere bistå dere med å realisere deres nett eller mobilsatsning.

I tillegg til å levere digital markedsføring og vakre kreasjoner av grafisk design, så kan vi i Viken Kommunikasjon så klart utvikle nettsider og apper. Vårt team har lang erfaring med å levere både apper og WordPress-nettsider. Vi har allerede hatt gleden og æren av å ha levert gode tekniske løsninger og vakre design til mange selskaper spredt rundt om i Viken fylke.

Dersom du/ dere har et prosjekt som foreløpig kun finnes i form av drømmer, ideer og planer, så kan vi gjøre drømmene og planene om til en realitet.

Våre applikasjoner og WordPress/ WooCommerce leveres så klart med brukervennlige løsninger og administrasjonssystemer. Dette sørger for man ikke trenger å kunne kode eller ha dyp teknisk kompetanse for å kunne drifte og oppdatere informasjon på sine løsninger.

Realiser deres drømmeprosjekt, på nett eller på mobil


Uavhengig av hvilke plattformer dere ønsker å nå, så kan våre dyktige softwareutviklere lage flotte, pålitelig og sikre løsninger for Android, iOS eller nettlesere. Vi kan levere apper til de fleste plattformer, men for å sikre våre partnere en mer kostnadseffektiv app-satsning, så anbefaler vi webapplikasjoner som er kodet i HTML5. Vårt team har blant annet erfaring innenfor PHP-rammeverket Lavarel, og javascript-rammeverkene Node.js og reAct.

Teamet vårt, som består av vårt profesjonelle kontaktnettverk og egne medarbeidere på kontoret vårt i Fredrikstad, vil kunne levere selv mer avanserte mobil- og web-apper.

I tillegg til apper, så er våre utviklere så klart kompetente i WordPress. Dersom du ønsker å la din nettbutikk benytte seg av publiseringsverktøyet WordPress, så kan vi tilby kraftige nettbutikk-løsninger både med eller uten integrasjon mot POS-systemer i WooCommerce.

Dersom du har en ide knyttet til en nettløsning som ikke vil la seg realisere med basisfunksjonene i WordPress, så kan våre utviklere så klart lage en WordPress/ WooCommerce custom plugin som leverer all funksjonalitet dere måtte ønske.

Kom på nett med våre WordPress-utviklere

Som et kommunikasjonsbyrå med særlig fokus på WordPress og WooCommerce, så kan vi levere helhetlige løsninger inklusiv konvensjonell og digital markedsføring (herunder SEO) i tillegg til kraftige nettløsninger i et intuitivt, rent og moderne design.

Med oss, så kan dere velge ut akkurat de tjenestene og produktene dere trenger, om det er WordPress eller app-utvikling, SEO og digital markedsføring eller en kombinasjon av alt.

Våre WordPress-utviklere kan levere kraftige egenutviklede og/ eller designende WordPress-templates. For å sikre våre partnere sine nettbrukere enn rask og trygg nettside, så tilbyr vi så klart dedikert WordPress-hosting på våre Google cloud servere. Webhotellet vårt har så klart også gode caching-løsninger for å sikre at din WordPress-side laster inn raskt ved gjentagende besøk fra dine kunder.

WordPress nettsider, kodet fra bunnen av og opp

I tillegg til å kunne levere rimeligere WordPress-alternativer som bygger på eksisterende løsninger, så kan vi så klart også utvikle en helt ny WordPress eller WooCommerce side fra bunnen av og opp. Med en egen-utviklet WordPress side så kan du være sikker på å ha støtte for alle funksjonene dere behøver, ofte uten å måtte bruke plugins eller tredjepartstjenester.

Alle våre WordPress nettsider leveres så klart med ønsket grad av søkemotoroptimalisering. I tillegg til SEO, så blir alle våre nettsider levert med et responsivt design. Responsivt design sørger for at nettsiden ser like bra ut på en iPhone, som på en Samsung Galaxy Tablet eller PC-skjerm.

I tillegg til å levere WordPress-sider med responsivt design, så minimerer vi unødvendig kodebruk og libraries for å levere lettvektig nettsider. Både søkemotorer som Google og besøkende setter pris på en nettside som laster raskt inn.

WordPress og WooCommerce custom plugins

Mange opplever frustrasjon når de ser for seg en funksjon som det ikke finnes støtte for i WordPress eller WooCommerce. Dersom eksisterende plugins ikke har en god løsning eller er ønskelig, så kan våre dyktige utviklere utforme og programmere en custom plugin som inneholder akkurat den funksjonaliteten dere ønsker.

Illustrasjonsbilde av nettarkitektur og struktur med kode og skjermer som er koblet opp mot hverandre med en wordpress-logo, wordpress-nettsider, nettside-utvikling, webutvikling
En animert kvinne som sitter på en woocommercelogo og trykker på knapper i en nettbutikk
En mobiltelefon med applikasjon og diverse verktøy rundt, app, applikasjon og utvikling

App, akkurat slik dere ønsker den

Har du/ dere sett for dere en flott app som kanskje kan løse et problem, berike noens liv, eller gi en god presentasjon av deres bedrift? Våre utviklere kan i tillegg til å utvikle kraftige og raske HTML 5 web-appere, utvikle apper med native-support for Android, iOS, Windows, Mac OS og andre populære operativsystemer. 

For å sikre dere og bedriften mest app for pengene, så anbefaler vi HTML 5 web-apper, ettersom at dette vil kunne gi en god cross-platform og cross-OS applikasjon. Da vil enhver person kunne benytte seg av deres applikasjon, uavhengig av enhet eller operativsystem.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.