En animert kvinne som står ved siden av en perm med tekst inni og en logo som skal illustrere profileringsutstyr, profilering, bli sett

Skilting og profilering i Fredrikstad og Viken

Vi i Viken Kommunikasjon AS leverer såklart alt innenfor skilting og profilering i Fredrikstad og Viken. Under “skilting og profilering” så tilbyr vi alt som skal til for å gi bedriften din et unikt visuelt inntrykk.

Med et mylder av forskjellige bedrifter som kjemper om oppmerksomheten, både på nett og ute på gata, så er det aldri vært viktigere å skille seg ut. Vi i Viken Kommunikasjon forstår verdien i å ha et eget inntrykk lagres i kundenes hukommelse. Derfor tilbringer vi mye tid på vegne av andre bedrifter til å løfte deres eksisterende profiler, og skape helt nye.

Med digital skilting, grafisk design, trykksaker, logo og skilting fra oss, så kan du være sikker på potensielle kunder ser dere.

Det holder sjeldent med kun et grafisk uttrykk. Uttrykket må være unikt, og aller helst minneverdig. Dette kan vi hjelpe dere med å oppnå.

Definer hvem dere er, eller forsterk eksisterende inntrykk

For at en bedrift skal oppnå en suksessfull profilering, så er det viktig å definere hvem man er, hva man står for, og hva man vil formidle.

Mange synes slike spørsmål kan være vanskelige å besvare. Heldigvis er dette en gjentakende prosess for oss, og vi hjelpe dere med å definere deres bedrift. Gjennom en åpen dialog, en titt på bedriften sin historie, samt en grundig undersøkelse for å avdekke hva som er unikt med nettopp deres bedrift, så kan vi sammen profilere bedriften deres.

Gjennom å ha jobbet med bedriftsprofilering i mange år, så har våre medarbeidere opparbeidet seg en unik kompetanse knyttet til å lete etter den skjulte juvelen i enhver bedrift. Etter litt arbeid, vil vi kunne avdekke hva som er helt unikt med akkurat deg/ dere og bedriften. Dette vil vi løfte frem gjennom grafiske uttrykk. Gjennom de grafiske uttrykkene vil vi kommunisere deres identitet og unike salgsfordel til potensielle kunder.

Mennesker er sosiale skapninger, og ønsker varme interaksjoner med andre mennesker. På mange måter prøver bedrifter å etterligne mennesker. Med fenomener som juridisk person så har bedrifter mange av de samme rettighetene som deg og meg. Derfor er profilering det neste naturlige steget for å løfte frem den unike personligheten til akkurat din/ deres bedrift. 

Med et klart og tydelig grafisk inntrykk, som er utformet med bestemte målgrupper i tankene, så vil personer kunne identifisere seg med profilen til bedriften. Dette gjør bedriften mer imøtekommende og varm, noe som gjør at personer kan relatere seg til den, og oppleve delte verdier mellom seg selv og bedriften. Profilering handler med andre ord om personifisering av bedriften.

Skill deg ut med grafisk design fra Viken Kommunikasjon

Når vi har funnet bedriftens unike salgsfordel (Unique Selling Proposition), så det naturlige neste steget å kommunisere det til omverden.

Ved å spille på viktige visuelle prinsipper fra gestaltpsykologien, så kan vi skape oppmerksomhet knyttet til ethvert grafisk markedsførings- og profileringselement. Vi bruker teorier som forklarer hva mennesker fokuserer på, for å skape de størst mulige inntrykkene hos potensielle kunder.

Ved å inkludere visuelle- og gestaltprinsipper som farge- og størrelseskontraster, forgrunn og bakgrunn, kontinuasjon, mønstre, så kan vi sørge for at din bedriftsprofilering ikke blir et av hundre visuelle stimuli som personer daglige ignorer. Vi jobber for å skape inntrykk og kommunisere disse tydelig til omverden.

Vi kan profilering, og vi vil være den rette partneren for enhver ambisiøs bedrift som ønsker å skille seg ut i mengden.

Skilting og markedsføringsmaterielle til ute, inne og nett.

I tillegg til å designe flotte grafiske uttrykk til profilering, så tilbyr vi så klart å vekke dette til live gjennom trykksaker og skilter. Man er tross alt ikke profilert og markedsført før potensielle kunder har sett det.

Gjennom våre partnere, så kan vi tilby alt fra rollups, skilter, plakater, flyers, visittkort med mer. Vi kan så klart også bruke vår kunnskap av grafisk design på nett også. Ved å inkludere de samme visuelle inntrykkene i lokale, utendørsreklame og på egen nettside, så kan man skape en visuelle tråd som er med kunden gjennom hele deres kundereise (engelsk link).

Som et seriøst Kommunikasjonsbyrå i Fredrikstad og Viken, så kan vi så klart være en helhetlig kommunikasjons- og markedsføringspartner for deres bedrift. Dersom dere ønsker å levere et helhetlig, profesjonelt, og uforglemmelig inntrykk, så kan vi tilby en skreddersydd pakke bestående av webdesign, grafisk design, egen nettside, logo, trykksaker, digital og fysisk markedsføring.

Uavhengig av hva du/ dere måtte trenge til profilering av bedriften, så kan vi være en helhetlig partner for dere. Vi gleder oss til å høre fra dere. Sammen kan vi sørge for at deres bedrift/ foretak skiller seg ut i mengden!

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.