En animert person som holder et nettbrett og står foran en nettbutikk, woocommerce nettbutikk, webshop

Nettbutikk levert av Viken Kommunikasjon

Ønsker du å starte ny eller oppdatere din gamle nettbutikk? Da er du kommet til rett sted. Vi i Viken Kommunikasjon holder til i Fredrikstad, og hjelper personer, bedrifter og foretak over hele østlandet med å komme seg på nett.

Når bedrifter som livnærer seg av salg av varer ønsker å komme på nett, så er ofte nettbutikk veien å gå. Ifølge Statisk Sentralbyrå så har netthandelen i Norge 5 doblet seg på fem år. Med liten eller ingen vekst i aggregert (samlet) omsetning for fysisk varehandel i Norge, så er det blitt vanskelig for mange bedrifter å kjempe om markedsandeler i et fullmettet marked

Med et nærmest fullmettet fysisk varehandel-marked, så er det lettere å skaffe seg markedsandeler i et voksende netthandel-marked. Av denne grunnen så er oppsett av nettbutikker et av Viken Kommunikasjon sine store satsningsområder.

Sammen med vårt kontaktnettverk, bestående av partnere og konsulenter knyttet til et bredt spektrum av nettjenester, så kan vi utgjøre en helhetlig partner for digital markedsføring og oppsett av nettbutikk. Vi kan utføre alt av teknikk, hosting, integrasjon mot kassaapparat og POS, design med mer.

Nettbutikk-design

Eiere av fysiske butikker har lagt mye tid og ressurser i å omhyggelig utforme sin fysiske butikk så den skal virke mest mulig innbydende til kundene. Her brukes det studier av forbrukeratferd, menneskeorientert design og erfaring for å utforme butikken slik at kundene føler seg tilfreds og legger igjen mest mulig penger. Det er ingen grunn for at dette også ikke kan gjøre seg gjeldende for nettbutikker.

 

Når vi designer nettbutikker, så gjør vi det med kundens opplevelse i fokus. Å handle skal være en opplevelse, og vi jobber hardt for å sikre kunder at denne opplevelsen blir positiv.

 

Det er mye som skal legges til rette for å sikre kunder en positiv opplevelse. Vi kan nevne viktige faktorer som kundeservice, leveringstid med mer. Men en faktor som noen har en tendens til å overse er design-aspektet. Svært få ønsker å legge igjen tid og penger på en dårlig designet nettbutikk der det er vanskelig å manøvrere seg gjennom varene.

For å sikre deg det best mulige utgangspunktet for å få tilfredse kunder, så går vi svært metodisk til verk når vi designer din nettbutikk.

Med utgangspunkt i diverse designteorier og våre år med erfaring i oppsett av nettbutikk, så designer vi nettbutikken så kunden får en positiv brukeropplevelse. En god UX, User eXerience, altså brukeropplevelse er nøkkelen for å bygge opp en lojal kundeportefølje.

Bilde av en nettbutikk for hundeeiere som vi har utviklet, woocommerce nettbutikk

For å kunne levere en god brukeropplevelse (UX), leverer vi estetisk pene og ryddige nettbutikker som er intuitivt designet. Det vil si at kunden lett forstår hva funksjonaliteten, hvordan de kan legge til varer, fjerne varer og betale.

Med en god UI, eller brukergrensesnitt på norsk, så vil kundene få en god opplevelse i din nettbutikk og lett kunne manøvrere seg gjennom ditt varesortiment.

Gode bruker opplevelser = økt konvertering!

Woocommerce, brukervennlig for selger og kjøper


Tidligere så har det som regel vært de mest teknologi-kyndige som har drevet med salg på nett gjennom nettbutikker. Heldigvis er denne tiden  forbi. Takket være Woocommerce kan hvem som helst selge over nett.

Woocommerce er et CMS, Content Management System, eller publiseringssystem på norsk. Dette publiseringsverktøyet gjør det lett for deg å legge til varer, sørge for at frakt automatisk regnes ut og at betaling forekommer automatisk gjennom nettbutikken. Med woocommerce blir det lett å drifte sin nettbutikk, selv for ikke-teknologikyndige.

Dersom du ønsker en nettbutikk som trenger minimalt med drifting, så kan vi tilby en sømløs integrasjon opp mot deres kassaapparat eller POS-system. Da vil nettbutikken kunne dele varelager med ditt fysiske butikk, og varer som legges til i butikk vil også legges til på nettbutikken.

Vi leverer så klart webdesign og egendesignede Woocommerce nettside, som er utformet akkurat slik du ønsker det.

Bilde av en nettbutikk vi har levert for en partner som selger sportsutstyr, st louis, nettbutikk
En animert person som holder et nettbrett og står foran en nettbutikk, woocommerce nettbutikk, webshop

SEO for Nettbutikk – bli sett av potensielle kunder


Dessverre så har det seg slik at det ofte ikke holder med å ha en kjempebra nettbutikk med supre varer, dersom ingen vet om nettbutikkens eksistens. Her kommer vi og SEO inn i bildet.

SEO, eller Søkemotoroptimalisering på norsk handler om å utforme en nettside så den blir optimalt lesbar for søkerobotene til Google. Når en side er søkemotoroptimalisert, så er det mye lettere å få trafikk gjennom søkeresultater i Google.

Vi kan hjelpe til med å sørge for at nettbutikken deres dukker opp i Google når noen søker etter relevante søkeord som reflekterer produkter dere selger i deres nettbutikk. Etter at en satsning på SEO er gjennomført, så vil resultatene kunne vedvare for flere måneder og år. Derfor er dette svært ofte en svært god investering. En investering i SEO gir de aller fleste selskaper en god avkastning på sin satsning. 

Våre nettbutikker leveres alltid med en god grad av søkemotoroptimalisering, men dersom bedre plasseringer i Google er ønskelig, så kan vi levere en solid SEO-pakke for deres firma og nettbutikk.

Utvikling av nettbutikk

Som en ledende leverandør av nettbutikker i Viken-området, så utfører vi såklart utvikling av nettbutikker. Våre dyktige medarbeidere kan i samsvar med våre profesjonelle partnere levere raske, kraftige og sikre nettbutikker laget fra bunnen av.

Med en egen-utviklet nettbutikk så kan du velge akkurat hvilke funksjoner som skal være gjeldende, og hvordan den skal fungere. En kraftig egen-utviklet nettbutikk sammen med et godt webdesign vil bidra til å gi din nettbutikk et profesjonelt preg og en god nok kapasitet til å kunne betjene tusenvis av kunder.

Bilde av en nettbutikk for hundeeiere som vi har utviklet, woocommerce nettbutikk
Nettsiden til azolver som er en betaling- og POS-system leverandør som vi samarbeider med
Bilde av en nettbutikk innenfor restaurant og kafe-segmentet som vi har levert til gastro, woocommerce-nettbutikk
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.