En animert mann som sitter foran en skjerm med analyser og data, hosting og drift av nettsider, apper, kassesystem og digitale løsninger
Google cloud sin logo, vi bruker google cloud for raske og sikre hosting-tjenester for våre partnere og kunder, webhotell

Dedikert server fra Google Cloud Platform – når kun det beste er bra nok!


For å kunne levere den desidert beste WordPress-hostingen til våre kunder, så har vi valgt å kun tilby dedikerte servere. Én server per løsning! Ikke noe trøbbel med med “naboen”… En dedikert server er en server som kun brukes av en nettløsning. Det vil si at det er kun din nettside som driftes på serveren, ingen andre – – slik andre billigere leverandører leverer!

Dette kan gjøres enten ved å bruke en VPS, altså virtual private server, eller en helt egen fysisk server. VPS tar og deler opp en server i flere virtuelle servere. Det vil si at det kjøres simulasjoner av flere datamaskiner inni en datamaskin. Dersom noe skulle gå galt med en av disse virtuelle datamaskinene så vil ikke det påvirke de andre som deler på den fysiske serveren, eller påvirke selve serveren på noen som helst måte.

Vi får tilgangen til kvalitetshosting gjennom Google Cloud. Dette er en verdensledende servertjeneste som multinasjonale selskaper som Spotify, Forbes, Twitter, Toyota, og Gant benytter seg av.

Selv de mer nære og kjære selskapene Hafslund, Telenor og Telia benytter seg av Google cloud sine tjenester for å kunne levere de mest pålitelige, sikre og kostnadseffektive løsningene til sine kunder. Kun det som er bra nok for noen av verdens største og mest profilerte selskaper, er bra nok for oss og våre partnere.

Se flere Google cloud-brukere på Google sine nettsider.

Dedikert, WordPress-optimalisert hosting og drift


Vi i Viken Kommunikasjon tilbyr alle våre kunder muligheten til å benytte seg av våre dedikert drift wordpress-hosting løsninger. Mange nettsideeiere har nok vonde erfaringer med useriøse webhosting-aktører som tar snarveier som ender opp med å koste deg både bortkastet tid og dårlige kundekonverteringer.

Vi tar ingen snarveier når det kommer til hosting og drift av nettsider. Våre konsulenter i Viken Kommunikasjon AS forstår viktigheten av å alltid være på tilgjengelig for kunder og prospekter. Alt som skal til for å tape omdømme, er at løsningen er nede når den potensielle kunden skulle avlegge et besøk samt at Google “straffer” nettløsninger som ofte har utfall eller driftsbrudd. Dette er et scenario vi unngår med å levere gode løsninger som forhindrer at våre kunder og partnere lider av driftsutfall.

Vi synes at våre kunder fortjener det aller beste. Derfor leverer vi pålitelige hosting- og driftstjenester for WordPress. Grunnen til at vi har fokusert på publiseringsverktøyet WordPress, er fordi at det er robust og respektert i profesjonelle miljøer, samt ansett som et overlegent publiseringsverktøy. De aller fleste av nettsidene som vi leverer er derfor nettopp på WordPress sitt publiseringssystem.

Videre så har vi også valgt å fokusere på WordPress, ettersom vi da kan oppnå lavere driftskostnader og høyere kvalitet. Ved å spesialisere seg på mange ulike systemer og løsninger, så blir kompetansen raskt dyr for ikke å snakke om teknisk avansert. Selv om vi kan levere på ulike teknologier, så holder vi fokus på WordPress og forsøker å dekke dine behov der før vi foreslår andre løsninger.   Vår serviceavtale (SLA) garanterer 99.95% oppetid selv på våre «entry level» pakker.


Tre servere som står ved siden av hverandre, nettside-hosting, webhotell, servere

Trygg! Tryggere! …og den Tryggeste hostingen

Vi lever i en digital tidsalder. Det meste av informasjon er lagret digitalt, og dette gjelder alt fra sensitiv informasjon vedrørende transaksjoner, brukernavn, passord og sensitive forretningshemmeligheter.

Mange bedrifter hadde, og fortsatt har fysiske innbruddssikre pengeskap for å beskytte sine verdier og hemmeligheter. Nå som mye av forretningsverdenen er forflyttet seg over på nett, så har det aldri vært viktigere å ha trygge sikkerhetsløsninger på sine nettløsninger.

Våre hosting-tjenester kommer så klart levert med verdensledende sikkerhetsløsninger, levert av ingen andre enn Google. Med teknologier som Auto-healing technology, og gratis SSL-sertifisering, så kan du være sikker på at vi tar sikkerheten på dypeste alvor.

Dersom noen, mot formodning, skulle klare å penetrere sikkerhetsløsningene til din nettside, så vil vi reparere siden og fikse problemet, helt gratis!

Hosting, spesialtilpasset WordPress

Våre drifts- og hostingtjenester er utformet med WordPress i tankene. Dette gjør at WordPress nettsider vil kunne kjøre helt uproblematisk på våre servere.

Vi har såklart også gode caching-løsninger på plass. Caching er er lagring av data, herunder kodesnutter, mediafiler og andre elementer som ofte innlastes av besøkende. Med våre gode caching-løsninger så vil innlastningshastigheten til dine kunder være raskere ved gjentatte besøk. Ettersom at hastighet er en svært viktig komponent for å blidgjøre nettbrukere, så er dette svært viktig for å forsikre seg om at personer ikke forlater nettsiden grunnet treg hastighet.

Vår caching-løsning ble utviklet for og av VG, og dekker ethvert behov som WordPress måtte ha, om det så er backend, cookies eller plugins. 

Opplev kraften av vår WordPress hosting

Alle kunder som benytter seg av våre webdesign, og utviklingstjenester vil bli tilbudt å bruke våre hosting-tjenester. Dersom du allerede har en WordPress side og ønsker stabiliteten og ytelsen som vår hosting kan tilby, så kan vi få til et godt tilbud for deg.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon vedrørende vår WordPress-hosting og drifting.

Logoen til viken kommunikasjon i hvitt, 3 overlappende skiver med gradient med en K i midten der det går en strek gjennom K-en som blir til en V, med Viken Kommunikasjon skrevet på siden
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.