En animert kvinne som står mellom en animert smartelefon og et nettbrett, illustrasjon av SEO, søkemotoroptimalisering og digital markedsføring

På utkikk etter et markedsføringsbyrå i Viken? Viken Kommunikasjon er et markedsføringsbyrå med kontorer i Fredrikstad i Viken fylke. Vi har både eksisterende og tidligere kunder og partnere spredt rundt om i Viken fylke som har fått hjelp av oss til å få økt avkastning gjennom markedsføringssatsninger med oss i spissen.

Dersom du leter etter en dyktig, nyskapende og innovativ markedsfører med tilgang til de beste folkene, verktøyene og teknologien, kan vi hjelpe deg og din bedrift.

Vårt team er bestående er av dyktige fagfolk med erfaring og kompetanse innenfor en rekke forskjellige fagområder som har synergieffekt til hverandre. i våre rekker finner man markedsføringseksperter, SEM og SEO-spesialister, kommunikasjonsspesialister, prosjektledere, webdesignere, grafiske designere, annonsører, utviklere og prosjektledere. Når vårt team kommer sammen, kommer vi opp med innovative og originale ideer for å løse unike problemer.

Kostnadseffektive markedsføringskampanjer

En ting er å bli sett av mange, en annen ting er å bli sett av de som faktisk er tilbøyelige for å utøve ønsket atferd i møte med deres kommunikasjonstiltak og annonsering. Det er den siste gruppen vi ønsker å nå.

Ved å drive målrettet markedsføring mot en veldefinert kommunikasjonsmålgruppe, kan vi benytte hver krone av markedsføringsbudsjettet på å nå personer med interesser og egenskaper som er sammenfallende med bedriftens. Dette gjør at vi kan skape flere betalende kunder per brukte markedsførings-krone. Vi mener at det er dette som gir den høyeste avkastningen på markedsføringsinvesteringer (ROI).

Med godt utført forarbeid for å nøye kartlegge målgruppe, definere budskap og kommunikasjons, og sørge for at kommunikasjonsuttrykk er sammenfallende på tvers av kanaler og flater, kan vi skape en god effekt.

Bli sett med Viken Kommunikasjon

Det er aldri vært flere aktører på markedet som kjemper om de samme kundene. Det som skiller de som gjør suksess og overlever, fra de som går konkurs innen de første årene, er at de suksessfulle har gjennomtenkte og vellykkede markedsføringssatsninger.

Dersom du ønsker de beste forutsetningene for å lykkes, eller å bli enda mer suksessfull enn det du/ dere allerede er, så vil en godt gjennomført markedsføringssatsning kunne resultere i dramatisk forbedrede forutsetninger.

Med hundrevis av aktører som alle kjemper om de samme kundene, er det svært viktig å skille seg ut blant mengden. Vi i Viken Kommunikasjon kan hjelpe deg og din bedrift til å finne deres konkurransefortrinn og det som gjør dere unike.

Ved å spille på deres unike konkurransefortrinn og identitet, vil vi innbake deres DNA i profilering og kommunikasjonstiltak ut mot potensielle kunder. Dette gjør at vi kan sende ut signaler om hvem dere er og hva dere gjør til potensielle kunder som vektlegger de egenskaper og attributter som deres produkter/ tjenester og bedrift har.

Tre animerte figurer på en nettside

Markedsføring og annonsering i flere formater og på flere kanaler

Dersom man ønsker å skape størst mulig effekt for minst mulig ressurser, er det viktig å ikke gå seg blind på formater og flater man benytter seg av i markedsføringen. Vi i Viken Kommunikasjon er tidlig ute med å bruke nye verktøy, mediekanaler og formater for å få ut budskapet til våre samarbeidspartnere.

Ingen markedsføringskampanjer er like, derfor vil vi gå grundig til verks for å finne ut hvilken kombinasjon av formater og mediekanaler som vil være mest lønnsom i hvert enkelt tilfelle.

Der søkemotoroptimalisering, veldesignede landingssider og filmreklame i Youtube og Facebook fungerer for noen, så vil bannerannonser i nettaviser og betalt synlighet i søkemotorene vise seg å være mest kostnadseffektivt for andre. Med oss som din samarbeidspartner, kan du være sikker på at vi vil ta din situasjon og dine unike forhold med i betraktning når vi utformer din markedsføringskampanje.

Digital markedsføring

Fremtiden er digital og en stadig større del av den økonomiske aktiviteten foregår over internett. For å sørge for at våre samarbeidspartnere har de beste forutsetningene for suksess i det 21 århundre, er vi så klart oppdatert og tilstede på nett. Internett er faktisk vår desidert største satsningsområde for markedsføring av våre partnere.

Vi har kompetanse og erfaring med annonsering i sosiale medier, SEO, SEM, webutvikling og design, utforming av digitale reklamekampanjer, digital filmreklame med mer. Dersom du ønsker å sørge for at bedriften din får en sterk digital tilstedeværelse, så vil kunne være en perfekt samarbeidspartner for deg og dere.

Profiler bedriften din med Viken Kommunikasjon

Vi i Viken Kommunikasjon kan også hjelpe deg og din bedrift med å profilere seg både på og utenfor nettet. Våre kommunikasjonseksperter og grafiske designere kan bistå med design av roll-ups, skilt, logo, bannere, webdesign og annet profileringsutstyr for både trykk og nett.

Logoen til viken kommunikasjon i hvitt, 3 overlappende skiver med gradient med en K i midten der det går en strek gjennom K-en som blir til en V, med Viken Kommunikasjon skrevet på siden
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.