En animert mann som sitter foran en skjerm med analyser og data, hosting og drift av nettsider, apper, kassesystem og digitale løsninger

Ser du etter et reklamebyrå i Viken? Da kan vi i Viken Kommunikasjon hjelpe deg. Vi er et reklamebyrå med særlig fokus på digital markedsføring. I tillegg til digital markedsføring, kan vi så klart også hjelpe deg med produksjon av grafiske materialer for lokal profilering.

Vårt byrå holder så klart til i området vi jobber mot. Lokalet vårt finner du i Gamlebyen i Fredrikstad, Viken. Her finner du våre blide og dyktige medarbeidere med ekspertise i fagområder som digital markedsføring, kommunikasjon, grafisk design, utvikling, reklamefilm og drifting av nettløsninger. Sammen, kan våre medarbeidere levere komplette og helhetlige reklamekampanjer og markedsføringstjenester som vil kunne gi deg den synligheten du ønsker i Viken.

For å sikre våre partnere gode effekter og å jobbe mot ønsket avkastning på sine reklamekampanjer og markedsføringssatsninger, jobber vi tett med våre partnere for å sørge for et klart, tydelig og transparent samarbeid. Vi lytter til deres tidligere erfaringer, suksess og feiltakelser, disse erfaringene bringer vi med oss videre i arbeidet for å lage effektive reklamekampanjer for din bedrift.

Vi leverer helhetlige reklamekampanjer i Viken

I tillegg til å levere veldefinerte reklamekampanjer med start, slutt og et enkelt formål, kan vi også utarbeide reklamesastninger som strekker som over tid og sted. Slike reklamesatsninger kan bidra til å gi dere en mer langvarig trafikk og avkastning over tid.

Vi går grundig til verks når vi utarbeider og iverksetter reklamekampanjer for våre samarbeidspartnere i Viken. Vi definerer tydelig hvem som er vår målgruppe. Deretter utarbeider vi et budskap som er utformet med høyde for hvilken effekt vi ønsker å skape.

Etter at budskapet er på plass, vil vi se på hvilke formater som egner seg best for å bære budskapet. Vi inkluderer så klart våre kommunikasjonseksperter og grafiske designere i Viken under prosessen, for å sørge for at reklamen blir utformet for å få frem ønsket budskap på en mest mulig klar og tydelig måte. Formatet vi velger ut er så klart utvalgt med høyde for videre distribusjonskanaler.

Med vår kompetanse i forskjellige markedsføringsmetoder, kan vi utarbeide gode og gjennomtenkte reklamekampanjer. Et eksempel på en slik reklamekampanje kan være bruken av targeting og retargeting for å bygge på mere exposure effekten. Den viser til at man liker bedre det man eksponeres ofte overfor og er vant til.

For å skape denne effekten, annonserer vi blant annet på flere forskjellige formater og mediekanaler.

Reklamér på tvers av flater og mediekanaler

For å skape høyest mulig eksponeringseffekt, benytter vi oss ofte av en kombinasjon av forskjellige flater og mediekanaler. Et eksempel på en slik strategi kan være å bruke lyd for å reklamere oss til målgruppen mellom podkaster og sanger de lytter til på morgenen. Deretter kan vi sørge for at reklamen din dukker opp i nettavisen deres under lunchpausen. Når de er kommet hjem og ønsker å slappe av med sosial medier, vil dere kunne dukke opp i Facebook-feeden eller i en filmreklame på Youtube.

Ved å bruke teknikker som targeting (bruke segmentering for å sørge for at riktig målgruppe blir eksponert overfor reklamen) og retargeting (reklamere til personer som tidligere har vist interesse overfor deres bedrift og/ eller tjenester/ produkter), så kan vi være til stede gjennom hele kundereisen til den potensielle kunden. Når de da skal fatte en endelig beslutning knyttet til oppsøking av bedrift eller kjøp av produkt, vil dere være tydelig til stede i deres bevissthet.

Lokal profilering

I tillegg til annonsering på nett, kan vi så klart også hjelpe dere med lokal profilering. Våre kommunikasjonseksperter og grafiske designere, vil kunne lage spennende materiale som vi kan printe og få laget hos våre partnere. Dersom du ønsker skilt, brosjyrer, visittkort, print til firmabilen, eller profilering til en messe eller et event, så kan vi designe dette.

Digital annonsering og markedsføring

For å sørge for høyest mulig avkastning på deres reklame-investering, anbefaler vi bruken av digital annonsering og markedsføring. Annonsering på nett åpner for bruken av gode segmenteringsverktøy, som gjør at vi kan maksimere reklamebudsjettet på å markedsføre dere mot personer som faktisk er tilbøyelig til å oppsøke dere.

Dette er ofte en mye mer lønnsom måte å annonsere på, enn å simpelthen alle som bruker en bestemt kanal.

Vi kan også levere komplette markedsføringspakker

I tillegg til reklamering, kan vi også bistå med alt som har med profilering og digital markedsføring. Vi i Viken Kommunikasjon har ekspertise i alt som har med digital markedsføring, profilering og utvikling å gjøre. Dersom du ønsker å synliggjøre din bedrift og skape bevissthet hos potensielle kunder om din bedrift og løsninger, så kan vi hjelpe deg!

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.