En animert mann som sitter foran en skjerm med analyser og data, hosting og drift av nettsider, apper, kassesystem og digitale løsninger

Ønsker du å lage en reklamefilm i Viken? Da kan vi i Viken Kommunikasjon hjelpe deg. Vi er et markedsførings og kommunikasjonsbyrå med ekspertise innenfor det aller meste som har med profilering, markedsføring og kommunikasjon å gjøre. Reklamefilm faller så klart under disse kategoriene.

La våre medarbeidere hjelpe deg med å planlegge, oppsette, filme og ikke minst annonsere og distribuere din filmreklame videre. Innenfor film og bilde, kan vi også bistå med oppsett av direktesending og såkalt streaming på nett. Dette gjør at du kan vise frem begivenhetsrike hendelser i bedriften din til potensielle kunder.

Vi har både fotografer, teknikkere, prosjektledere, kommunikasjonsspesialister, grafiske designere og markedsførere i våre rekker i Viken. Sammen kan vi utvikle gode reklamefilm-kampanjer, der både filmene og videre distribusjon og markedsføring er av høy kvalitet.

Når vi går frem, så gjøres det med 3 mål for øye. Disse målene er;

  1. Sørge for at du blir fornøyd og får det du ønsker
  2. Jobbe mot å levere ønsket avkastning på filmreklame-satsingen
  3. Å sørge for at det oppnås ønsket effekt. Altså at filmreklamen bidrar til å føre til utøvelse av ønsket atferd hos målgruppen i Viken.

Bli sett med en reklamefilm

Det er få formater som er bedre egnet til å engasjere og spre sin kommunikasjon på kreative måter enn en reklamefilm.

Med vårt team, kan du være sikker på at du vil få en reklamefilm som er nøye satt sammen. Med oss, overlates intet til sjansene. Derfor utfører vi svært nøye planlegging i forkant av filming og videre distribusjon. Sammen med våre kommunikasjonsspesialister, markedsførere og prosjektleder, så vil dere i samsvar komme frem til ønsket målgruppe og finne frem til gode kjennetegn og delte egenskaper hos målgruppen.

Disse kjennetegnene og delte egenskapene vil utgjør grunnsteinen for videre arbeid av filmreklamen. Ut fra hvordan vi kjenner målgruppen, vil vi omhyggelig utarbeide et godt og gjennomtenkt budskap som skal ha som formål å skape en endring i atferd hos målgruppen. En slik endring i atferd, kan være at de blir bedre kjent med bedriften din, at de kjøper deres produkter, oppsøker dere eller lignende.

Når budskapet er formulert, så vil vi skape en film der budskapet kommer klart og tydelig frem gjennom riktig bruk av bilde, lys, stemning, lyd og symbolikk. Filmen vil så klart være optimalisert for mediet det skal distribueres i.

Reklamefilm, akkurat slik du ønsker det

For å sørge for at du får en reklamefilm som imøtekommer alle dine forventninger og ønsker, vil vi inkludere deg gjennom hele prosessen. Du vil kunne komme med innspill fra start til slutt, og få en naturlig plass rundt bordet når det planlegges og idemyldres. Dine tanker, ideer og visjoner vil være avgjørende, men vi vil dersom vi ser for oss at en annen fremgangsmåte kan være mer effektiv, komme med forslag og våre profesjonelle råd og anbefaling.

Direktestrømming og opptak, få ut budskapet ditt – på direkten

I tillegg til å lage flotte reklamefilmer med budskap rettet mot en målgruppe i Viken og Norge, så kan vi også hjelpe til med oppsett av streaming (direktestrømming), og opptak for videre bruk i etterkant av den direktestrømmede hendelsen.

Vi vil være til stede under opptak og sette opp lyd, kamera og oppkobling mot ønsket plattform. Vi kan hjelpe til med oppsett mot populære plattformer som Twitch, Youtube og Facebook. I etterkant av direktestrømmen, vil vi så klart, hvis ønskelig, overrekke deg opptaket av strømningen. Dette opptaket vil kunne publiseres og brukes videre.

Distribusjon og annonsering av reklamefilm

En ting er å lage flotte reklamefilmer, en annen ting er at de faktisk fører til ønsket effekt. Det er her vi kommer inn i bildet. Vi kan bidra med å annonsere reklamefilmene på deres egne kanaler og i sosiale medier. Med vår annonserings og markedsføringsekspertise, kan du være trygg på at vi kan sørge for at din målgruppe blir eksponert overfor videoen.

Vi benytter oss også av teknikker som targeting og retargeting. Dette gjør vi for å sørge for at vi markedsfører oss mot de rette personene.

Vi kan mye mer enn bare reklamefilm

Som et kommunikasjons og markedsføringsbyrå i Viken, kan vi mye mer enn bare reklamefilm. Med oss kan du få på plass helhetlige profilerings og markedsføringspakker. Disse pakkene kan inneholde alt fra utvikling og webdesign til skilting, digital markedsføring og grafisk design.

Med oss som din markedsførings og profileringspartner, vil du kunne velge og vrake blant tjenester som vil hjelpe deg og din bedrift til å oppnå synlighet og eksponering mot målgruppe og potensielle kunder. Vi håper på å høre fra deg for å lære mer om deg, din bedrift og dens situasjon og unike forhold. Alle våre profilerings og markedsføringstiltak er skreddersydd for å sørge for at den tar dine forhold med i betraktning. Det er slik vi skaper størst mulig effekt.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.