En animert kvinne som bærer på et abstrakt bildeobjekt som skal plasseres på en blank nettside, utvikling av nettsider og apper, webutvikling

Ser du etter en utvikler i Viken for å hjelpe deg med app eller nettutvikling? Da er du kommet til rett sted. Vi i Viken Kommunikasjon er et markedsførings- og nettbyrå med særlig fokus på utvikling av nettsider og apper.

Til tross for at Viken Kommunikasjon kun har vært i eksistens i sin nåværende form et par måneder, bygger vi på suksessen og kompetansen som vi har opparbeidet oss gjennom flere år under vårt tidligere navn Medias AS. Vi har hjulpet en rekke bedrifter, foretak og personer i Viken med oppsett av smarte nettløsninger, applikasjoner og nettsider som bedriftsporteføljer, presentasjonssider og nettbutikker.

Hvis du også ønsker en kraftig, pålitelig og velutviklet nettside eller applikasjon, så er vi de rette folkene for deg. Det aller meste av utviklingen foregår i våre egne lokaler i Fredrikstad, Viken. Ved å velge oss som din utvikler kan du være sikker på at vi er tilgjengelige og kan gi deg tett oppfølging gjennom hele prosessen. Dette gjør vi for å sørge for at du som vår fremtidige partner blir hørt, og kan være med på å påvirke prosessen.

Kom deg på nett med våre utviklere og designere

Bedrifter og foretak blir ofte forhåndsdømt ut fra deres fysiske lokaler. Et rent pent og moderne bygg med fin innredning, produserer et godt førsteinntrykk hos den potensielle kunden. På samme måte som det er viktig å ha representative lokaler, er det også svært viktig å ha en god og tydelig profil på nett.

Dette sikrer vi ved å engasjere både våre webdesignere, utviklere, kommunikasjonseksperter og grafiske designere. Ved å kombinere disse 4 fagområdene, kan vi sikre deg en flott og representativ nettside som legger igjen et godt førsteinntrykk hos dine besøkende. Dersom du ønsker å se hva vi allerede har laget for andre, så sender vi deg mer enn gjerne en portefølje, inneholdende ferdigstilt arbeid.

Drift av nettsider har aldri vært enklere

For å sikre våre partnere sikre, trygge og pålitelige nettsteder med en god oppetid, tilbyr vi de så klart å benytte seg av våre egne hostingtjenester. Vi har egne løsninger som bygger på blant annet Google cloud. Dette er en godt utprøvd teknologi som selv gigantene Telenor, Spotify og Hafslund benytter seg av for å drifte sine tjenester.

Kun det beste er bra nok for våre partnere. Derfor tilbyr vi de å benytte seg av våre webhosting-tjenester. Tjenestene er så klart også skalerbare. Det vil si at du ikke trenger å være bekymret for å ha for mye eller for lite kapasitet. Med oss som din driftsansvarlige i Viken, kan du være sikker på at din nettside vil være på nett og klar til å behandle kunder og besøkende.

Brukervennlige og pålitelige nettsider med WordPress og Woocommerce

Vi synes ikke noe om at nettsider kun skal være reservert for personer som er over snittet teknologisk kyndige. For å sikre at alle våre partnere og kunder kan benytte seg av det fulle potensiale til sine nettsider, leverer vi våre sider forhåndsinstallert med WordPress og Woocommerce dersom det er en nettbutikk.

Med WordPress kan du lett legge til, endre og fjerne innhold fra din egen nettside, helt uten å kjenne til programmering eller utvikling. Woocommerce tilføyer den samme funksjonaliteten, dog for nettbutikker. Det vil si at du enkelt kan sjekke skyldig mva, fraktkostnader og legge til/ fjerne produkter. Med våre smarte integrasjonsløsninger, kan du også ha delt varelager med din fysiske butikk i Viken gjennom dens POS-system, samt automatisere bokføringen ved å få regnskapsinformasjon automatisk tilsendt ditt regnskapssystem.

Illustrasjonsbilde av nettarkitektur og struktur med kode og skjermer som er koblet opp mot hverandre med en wordpress-logo, wordpress-nettsider, nettside-utvikling, webutvikling
En animert kvinne som sitter på en woocommercelogo og trykker på knapper i en nettbutikk
En mobiltelefon med applikasjon og diverse verktøy rundt, app, applikasjon og utvikling

Vi tilbyr også applikasjon for både nett og mobil

I tillegg til å utvikle nettsider, tilbyr vi så klart også applikasjoner for både nett og mobil. Våre utviklere i Viken er spesialisert i HTML5-baserte nettapplikasjoner, men dersom det er ønskelig, kan de så klart gjennom sine utviklerpartnere også levere native mobilapplikasjoner.

Få akkurat den funksjonaliteten du trenger

Dersom du har et spesielt ønske vedrørende ønsket funksjonalitet og løsninger på din nettside, så kan våre utviklere så klart levere dette. Vi har egne partnere med spisskompetanse i rammeverk som Lavarel, Node.js og reAct. Sammen med disse partnerne kan vi utvikle kreative løsninger for å løse helt unike problemer.

Vi kan så klart også tilby egne WordPress-plugins og andre løsninger som utvider funksjonaliteten til din WordPress/ Woocommerce nettside.

Utvikling, design og markedsføring går hånd i hånd

I tillegg til utvikling av nettsider og applikasjoner, kan vi også utføre digital markedsføring og grafisk design. Med en skreddersydd pakke fra Viken Kommunikasjon som inkluderer disse tre områdene, kan du være sikker på at du har de beste forutsetningene for å komme deg opp og frem på nett.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.