Tre animerte personer som putter på plass elementer på en blank nettside, designing av nettsider, webdesign

Ser du etter noen som kan utføre webdesign i Østfold? Da kan vi i Viken Kommunikasjon hjelpe deg. Vi er et markedsførings- og webdesign-byrå som holder til i Østfold. Vi har lang erfaring, dybdekompetanse og en bred portefølje bestående av mange fornøyde kunder i Østfold som er blitt levert flotte, raske og moderne nettsider av oss.

I våre lokaler i Gamlebyen i Fredrikstad sitter det mange dyktige grafiske designere, utviklere, digitale markedsførere og prosjektledere som sammen får på plass kraftige og ettertraktede nettløsninger.

I tillegg til å levere webdesign, altså utforming og det grafiske oppsettet til en nettside, tilbyr vi også markedsføring, annonsering, profilering, drifting og utvikling av nettsider. Med oss som din partner kan du få akkurat det du trenger for å bli vellykket på nett, fra en helhetlig partner.

Din nettside – ditt vindu ut mot verden

Internett er aldri vært en viktigere kommersiell kanal, og det ser ikke ut som at denne utviklingen vil avta med det første. Millioner av norske Google søk gjøres hver dag med det mål å finne tjenester, produkter og firmaer som kan dekke sine behov. Dersom du er synlig på nett og har en representativ nettside med et elegant webdesign, så kan også du være med i kampen om de lukrative digitale markedsandelene.

Uavhengig av om du selger varer direkte over nett eller ei, så kan internett bli en viktig kanal for deg. Over denne kanalen kan du møte nye potensielle kunder og spre bevissthet om din bedrift, og dine tjenester/ produkter og løsninger. Med oss som din webdesign- og digitale markedsføringspartner vil du være bedre disponert for å dukke høyt oppe i Google søk og få den trafikken du ønsker til din nettside.

Skjermbilde av en nettside vi har levert for varig fasade, tidligere nettside vi har designet og utviklet

Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud!

Logoen til viken kommunikasjon, 3 overlappende skiver med gradient med en K i midten der det går en strek gjennom K-en som blir til en V, med Viken Kommunikasjon skrevet på siden

Nettsider for flere formål

En nettside kan være så mangt. Dette vet vi i Viken Kommunikasjon, derfor har vi forskjellige fremgangsmåter avhengig av hvilke funksjoner og utforming du ønsker på din nettside. Våre dyktige webdesignere kan designe brukervennlige og smarte nettbutikker, elegante hjemmesider for bedrifter, blogger for publisering av innholdsmarkedsføring eller noe helt annet.

Nettbutikk med Woocommerce

Netthandel er blitt en av de viktigste kanalene for salg i Østfold, Norge og i verden forøvrig. For å bidra til å gjøre våre partnere konkurransedyktige på nett, leverer vi flotte og intuitivt designede nettbutikker som kommer forhåndsinstallert med Woocommerce.

Woocommerce er et genialt publiseringssystem. Et slikt system gjør driftingen av nettbutikken til en drøm. Alt du trenger å gjøre er å trykke på noen intuitivt-utformede og enkle taster for å legge til varer og sjekke brutto/ netto skatt, skyldig moms og frakt. Å drive nettbutikk har aldri vært lettere!

I tillegg til Woocommerce, så kan våre webdesignere og utviklere hjelpe deg til å gjøre drifting av din nettbutikk til og med enda enklere. Med våre smarte integrasjonsløsninger, blir nettbutikken din koblet opp mot eksisterende varelager og POS-system i fysiske lokaler og butikk. Det gjør at du kan drifte nesten alt fra et sted, nemlig på POS-systemet i butikken. Vi kan også koble nettbutikken din i Østfold opp mot regnskapssystemer, da vil så og si alt bli bokført rett inn i regnskapet – helt automatisk.

En animert stasjonær mac-pc

Nettside med WordPress

Våre webdesignere er ikke fornøyde med å kun levere nettsider som elegante, vakre og smarte – de må også være brukervennlige! Det er her WordPress kommer inn i bildet. Med WordPress, kan du enkelt legge ut og oppdatere innhold med bare et par tastetrykk.

Nettsider akkurat slik du vil ha de

Vi er svært stolte av å ha så mange fornøyde kunder og partnere. Vi ønsker å utvide vår brede og fornøyde kundeportefølje til også å inkludere deg. Vår suksessformel for å levere flott webdesign som personer og bedrifter er fornøyd med handler om inklusjon av partneren og tett oppfølgning.

Som vår partner, vil du bli inkludert gjennom hele prosessen, fra idemyldring til skissering og frem til ferdigstillelse av nettsiden. Det er slik vi sikrer fornøyde kunder.

Mye mer enn kun design

Selv om et av våre største fokus er webdesign, så tilbyr vi også mye mer. Vi er et markedsførings- og kommunikasjonsbyrå i Østfold med særlig fokus på nett. Dette betyr at vi tilbyr helhetlige løsninger og pakketilbud som får personer opp og frem på nett. Du kan legge til akkurat de tjeneste du trenger i et slikt tilbud, intet mer og intet mindre.

I tillegg til webdesign, tilbyr vi også annonsering og søkemotoroptimalisering for å blir synlig i Google og øke din trafikk, vi tilbyr også utvikling, grafisk design, annonsering, videoproduksjon og bedriftsprofilering. Trenger du noe til å bygge synlighet og få kunder på nett, så kan vi hjelpe deg!

Bilde av en nettside som vi har levert for hammerstad maskin as, nettside-referanse
Bilde av nettsiden vi har levert til borg catering, nettside-referanse
Bulde av en nettside vi har levert for bastion 5, referanse av tidligere nettside vi har laget
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.