En animert kvinne som står mellom en animert smartelefon og et nettbrett, illustrasjon av SEO, søkemotoroptimalisering og digital markedsføring

Ser du etter et markedsføringsbyrå i Østfold? Vi i Viken Kommunikasjon tilbyr markedsføringstjenester særlig rettet mot bedrifter i Østfold og Viken fylke.

Vi holder til i våre lokaler i Gamlebyen i Fredrikstad. Her jobber det en rekke dyktige medarbeidere som har kompetanse i alt fra digital markedsføring, annonsering, kommunikasjon og analytikk til grafisk design og utvikling.

Det brede spekteret av tjenester vi tilbyr, gjør oss til et helhetlig markedsføringsbyrå som kan dekke de aller fleste annonserings- og markedsføringsoppdrag. Selv om vi tilbyr et bredt spektrum av markedsføringstjenester, så betyr det på ingen måte at vi lar et fagområde gå på bekostning av et annet. Vi har forskjellige medarbeidere som har spisskompetanse i hvert sitt fagområde.

Når våre medarbeidere kommer sammen på våre kontorer i Østfold, så skaper de lønnsomme og kostnadseffektive markedsføringskampanjer som gir bedrifter i Østfold den synligheten de ønsker.

Øk synligheten din med oss

For å øke salg og omsetning, er det som regel helt nødvendig å øke sin synlighet. Som et kommunikasjons- og markedsføringsbyrå så er dette spesialiteten vår. Vi har i mange år økt synligheten til en rekke bedrifter, både på nett og i andre kanaler.

For å sørge for at du får den høyeste avkastningen på din markedsføringsinvestering (ROI), så definerer vi tydelig hvilke område du ønsker å øke synligheten din. Det er tross alt bedre å være en stor aktør på et lite område, enn å være en liten aktør på et stort område.

Når området er definert, så vil vi gjennomføre grundige analyser der vi finner ut hvilke mediekanaler som vil lønne seg for markedsføring av din bedrift og varer/ tjenester. Det er slik vi sikrer deg en best mulig avkastning på investeringen.

Vi gjør potensielle kunder oppmerksom på deg og din bedrift

Selv om man selger de beste produktene, og har den beste kundeservicen, så er det dessverre slik at det ikke alltid holder. Dersom ingen vet om bedriften din eller dine produkter/ tjenester, så hjelper det lite om den er verdens beste.

Det er her vi kommer inn i bildet. Vi går grundig til verks for å få innsyn i deg og din bedrift. Deretter finner vi det som gjør dere unike, og som vil komme til å utgjøre deres konkurransefortrinn.

Vi vil så spille på dette konkurransefortrinnet i markedsføringen for å sørge for at akkurat de menneskene som foretrekker de egenskapene og kvalitetene dere tilfører, finner dere.

Dette gjør vi ved å markedsføre bedriften din på de riktige mediekanalene. Vi velger ikke ut kanalene vilkårlig. Når vi skal velge ut mediekanaler for å annonsere og markedsføre bedriften deres, så velger vi ut kanalene der vi vet at personer, som utgjør den definerte målgruppen, ferdes.

Internett som markedsføringskanal

Mediebildet forandres raskt, og det som var de mest lønnsomme kanalene å markedsføre seg i for bare et par år siden er ikke nødvendigvis like lønnsomme i dag. Som et ledende markedsføringsbyrå i Østfold så er vi så klart oppdatert på hvilke kanaler man er best tjent med å anvende til enhver tid. Vi følger det stadig forandrende mediebildet tett.

Internett er utvilsomt en av de mest lønnsomme kanalene for å markedsføre seg. Med internett, og da særlig annonsering på sosiale medier og Google, så får man tilgang til gode verktøy som åpner for grundig segmentering. Det betyr at vi kan spesifisere svært tydelig hvem vi ønsker å nå ut til med vår markedskampanje. Kampanjen i seg selv består som regel av en eller flere grundig utarbeidede video, grafiske eller tekstuelle annonser med tydelige budskap.

Med gode segmenteringsmuligheter og internett, så kan vi nå folk med interesser og egenskaper som sammenfaller med bedriftens. Dette gjør at vi kan matche de personene som er mest tilbøyelig for å bli deres nye kunder opp mot dere.

Vi benytter oss ledende markedsføringsløsninger som blant annet søkemotoroptimalisering, annonsering, targeting og SEM. SEO (søkemotoroptimalisering) er en av de mest spennende markedsføringstiltakene i vår årstid. SEO gjør at nettsider blir synlig i søkemotorer som Google. Når noen søker etter et søkeord som er relatert til din bransje, så vil du med en god SEO-satsing dukke opp blant de øverste på søkeresultatene.

Komplette markedsføringspakker

I tillegg til å tilby selskaper i Østfold enkelte markedsføringstiltak, så tilbyr vi så klart også komplette, gjennomtenkte markedsføringspakker. Disse pakkene blir utformet for å tjene din bedrift optimalt. Derfor får du kun de tjenestene og tiltakene du behøver og som vil kunne skape mest verdier for akkurat din bedrift.

En markedsføringspakke fra oss kan inneholde alt fra bedriftsprofilering, digital markedsføring, grafisk design og fysisk markedsføringsmateriale til nettsider og nettbutikker. Vi gleder oss til å lære om din bedrift og dens unike situasjon. Deretter vil vi kunne komme med et helt uforpliktende tilbud som inneholder de tiltakene vi anser som mest kostnadseffektive og lønnsomme for akkurat deg og din bedrift.

Logoen til viken kommunikasjon i hvitt, 3 overlappende skiver med gradient med en K i midten der det går en strek gjennom K-en som blir til en V, med Viken Kommunikasjon skrevet på siden
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.