En animert mann som sitter foran en skjerm med analyser og data, hosting og drift av nettsider, apper, kassesystem og digitale løsninger

Ser du etter et reklamebyrå for å reklamere i Østfold? Viken Kommunikasjon er reklameeksperten i Østfold. Vi er et reklamebyrå som har lang erfaring og gode referanser for reklamering av bedrifter og foretak i Østfold.

Vi kan dekke ethvert behov for reklamering. Sammen utgjør våre dyktige medarbeidere et supert reklame og markedsføringsteam med kompetanse i alle ledd fra idemyldring til forarbeid og analysering, og hele veien frem til reklameutforming og markedsføring.

Som et ledende reklamebyrå i Østfold, holder vi så klart til i område der vi markedsfører – nemlig Østfold! Våre kontorer ligger i Østfold sin uoffisielle hovedstad, i gamlebyen i Fredrikstad. Her sitter den en rekke medarbeidere med kompetanse og erfaring i alt fra markedsføring, kommunikasjon, design og analytikk til utvikling og nett. Vår brede kompetanse og veletablerte kontaktnettverk med andre eksperter i bransjen, gjør at vi kan levere helhetlige løsninger og dekke ethvert reklame og markedsføringsbehov.

Reklamekampanjer i Østfold

I tillegg til å bistå bedrifter med engangs-reklameoppdrag, leverer vi også komplette reklamekampanjer som strekker seg over tid. Slike reklamekampanjer hjelper godt til å gjøre bedriften din synlig og skape det engasjementet du ønsker.

Våre reklamekampanjer kan være akkurat så mye eller lite omfattende som du ønsker. Hvis du ønsker, så kan du presentere ditt reklameringsbudjsett for oss, deretter vil vi komme med en unik anbefaling om hvordan vi tror vi kan skape mest mulig effekt med høyde for din bestemte situasjon og budsjett.

I en av våre reklamekampanjer, kan det inngå en rekke forskjellige formater reklame som blir distribuert på tvers av kanaler. Vi kan bistå med alt fra filmreklame, til reklame for trykk og bannerannonser, til Facebook og Google Ads.

Reklamer med oss på tvers av kanaler

For å skape størst mulig effekt så er det helt essensielt at man når målgruppen der de ferdes, og når de er mest tilbøyelig for å agere på ønsket sett i møte med reklamen. Ofte så vil dette kreve bruken av forskjellige mediekanaler til forskjellige tider på døgnet. Kanskje den lokale nettavisen er et gunstig sted å markedsføre seg om morgenen, radioen på morgenen mens målgruppen sitter i kø i trafikken mens eksempelvis youtube og facebook kan være smarte kanaler på kveldstid.

Med reklamekampanjer fra Viken Kommunikasjon vil du få gjennomtenkte kampanjer med det hovedmål som er å skaffe deg en høyest mulig avkastning på din reklameinvestering.

nalysearbeid for best mulig avkastning (ROI)

Selve designet og markedsføringen av reklamen er viktig, men det som kanskje er enda viktigere er det skjulte forarbeidet. Det er tross alt gjennom forarbeidet at vi finner ut hvem som utgjør målgruppen, hvor de ferdes, hvordan vi ønsker å påvirke dem, og ikke minst hvilket budskap som vil kunne skape ønsket effekt.

For å gi deg en god reklamekampanje med best mulig forutsetning for å skape ønsket atferd hos målgruppen, så setter våre medarbeidere alle kluter til. Våre medarbeidere vil jobbe i tandem for å komme opp med en helhetlig kampanje der intet er overlatt til tilfeldighetene

Hvis ønskelig, så måler vi effektiviteten i etterkant

For å gi deg innsikt og bedre verktøy for å planlegge egen drift, så utfører vi gledelig en effektivitetsanalyse i etterkant. Der vil det fremkomme hvorvidt det av reklameringen er blitt produsert en ønsket effekt.

Beklageligvis så er det ikke alltid at alle reklamekampanjer fører helt frem, derfor kan vi dessverre ikke love astronomiske resultater på hver enkelte kampanje. Men dersom du  iverksetter en omfattende kampanje, eller flere som strekker seg over tid, så vil forutsetningene for å oppnå ønsket effekt bli mye forbedret.

Viken Kommunikasjon – din ett-stopp destinasjon for reklame og markedsføring

Dersom du ønsker de aller beste forutsetningene for å bli sett av potensielle kunder, så er en komplett markedsføringspakke veien å gå! Vi har tidligere levert gode reklame og markedsføringsløsninger til en rekke bedrifter i Østfold, de er per i dag i en mye bedre situasjon enn de var før de gjennomførte avtalesigneringen med oss. Vi ønsker å også hjelpe deg og din bedrift til topps i Østfold.

Med en komplett markedsføringspakke fra oss, kan du velge å vrake blant tjenester som vil kunne gjøre deg og din bedrift profilert og synlighet på nett. Vi leverer blant annet SEO og SEM for å få nettsider til topps i Google, reklame i Google og Facebook Ads, nettsider, filmreklamer, grafisk design både for trykk og digitale plattformer samt hosting og drifting av nettjenester. Uavhengig av hva du måtte trenge av reklame- og markedsføringstjenester til din bedrift i Østfold, så kan du være helt sikker på at vi leverer det.

Vi gleder oss til å høre fra deg for å lære om din bedrift og dens unike situasjon. Derfra vil vi kunne komme med et unikt tilbud som er best mulig skikket for å ta bedriften din dit du vil.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.