En animert kvinne som bærer på et abstrakt bildeobjekt som skal plasseres på en blank nettside, utvikling av nettsider og apper, webutvikling

Ser du etter en utvikler i Østfold? Da kan vi i Viken Kommunikasjon hjelpe deg. Vi er et byrå som er spesialisert på utvikling, grafisk design og digital markedsføring. Vi leverer kraftige responsive nettsider som bygger på det populære publiseringssystemet WordPress.

I tillegg til å levere nettsider og nettbutikker, så utfører vi så klart også apputvikling. Vi har særlig fokus på HTML5 applikasjoner som kjører i nettleseren, men vi kan også levere native applikasjoner til IOS/ Android dersom det er ønskelig.

Mesteparten av arbeidet utføres av vårt dyktige team på våre kontorer i Østfold, Fredrikstad i Gamlebyen. På vårt kontorer sitter det alt fra grafiske designere til utviklere og markedsførere. Sammen utgjør medarbeiderne våre et supert team som kan lavere kraftige, søkemotoroptimaliserte, og moderne nettsider og nettbutikker.

Vi kan levere både nettsider og nettbutikker, kodet fra bunnen av og opp, eller bygget på eksisterende og utprøvde løsninger. Valget er ditt. Dersom du ønsker en egen plugin eller funksjonalitet så er dette så klart også fullt mulig å utvikle for våre JS-programmere.

Våre webdesignere vil også kunne bistå i å sette opp en nettside som tar brukeropplevelse og design på alvor. Det er når våre webdesignere og utviklere jobber i lag, at de beste nettsidene blir laget.

Vi leverer nettsider og apper i Østfold

Internettet er fremtidens handelsplattform og oppslagsverk. Derfor er det svært viktig å ha en moderne, rask og velutviklet nettside. Nettsider er ofte det første møtet som potensielle kunder har med deg. Og som vi alle vet, så er førsteinntrykket avgjørende for at kunden skal velge å gå videre med deg, eller å ta turen over på nettsiden til konkurrenten.

For å sørge for at kunden blir værende på nettsiden din, så designer våre webdesignere spennende og moderne nettsider som skaper en minneverdig og unik opplevelse for kunden. Våre webdesignere kan lage et spennende design som gjør at nettsiden din skiller seg ut fra mengden. Videre, så vil også våre utviklere lage raske og lettvektige nettsider som gjør at de laster inn raskt. Det siste en besøkende ønsker, er å måtte vente på at en nettside skal laste inn.

Vi tilbyr så klart våre kunder og partnere å bruke vårt profesjonelle webhotell. Vi har et eget webhotell som bygger på Google cloud. Dette er en løsning som selv gigantene Telenor, Hafslund, Spotify og Twitter bruker for å få maks pålitelighet og raske innlastningshastigheter. Vi synes at kun det beste er bra nok for våre kunder, derfor tilbyr vi så klart våre kunder å benytte seg av vår egen webhotell-løsningen. Vår webhotell-løsning er fullt skalerbart, og tilpasser seg siden din sitt behov.

Lag drømme-nettsiden din med oss

Våre utviklere oppfyller drømmer. Mange har spesielle ønsker og behov som enkelte utviklere synes det kan være vanskelig å oppfylle. Våre utviklerer derimot tar ufordringer på strak arm, og ser på det som en spennende mulighet og utfordring. Dersom nettløsningen din trenger en spesiell teknisk løsning som våre utviklere ikke kan løse, så har vi så klart tilgang på et profesjonelt nettverk bestående av samarbeidspartnere.

Vi har lang erfaring og et godt samarbeidsklima med våre samarbeidspartnere. Våre partnere hjelper oss når våre partnere og kunder ønsker økt funksjonalitet på sin nettside. Denne funksjonaliteten utformer våre samarbeidspartnerne i rammeverk som Lavarel, Node.js og reAct.

Vi leverer så klart Nettsider med WordPress, og nettbutikker med Woocommerce

Det er ikke nok for våre utviklere å kun levere kraftige, raske, elegante og velutviklede nettsider, – de må også være brukervennlige! Denne brukervennligheten leverer vi i form av publiseringssystemet WordPress, og E-commerce pluginen Woocommerce.

WordPress og Woocommerce gjør nettside-driften lett som en lek. Dersom du ønsker å oppdatere tekst, bilder og annet på nettsiden, så er du aldri mer enn et par enkle tastetrykk unna å få jobben ferdigstilt. Det samme gjelder for nettbutikker. Legg til produkter, se skyldig mva, og få fraktprisene automatisk kalkulert med Woocommerce.

Våre dyktige utviklere kan også integrere nettbutikken din opp mot POS-system og regnskapssystem. Med en slik integrasjonsløsning så vil du kunne dele varelager med butikk og nett, samt få skyldig mva, inntekter og varekostnad automatisk fylt inn i regnskapet.

Illustrasjonsbilde av nettarkitektur og struktur med kode og skjermer som er koblet opp mot hverandre med en wordpress-logo, wordpress-nettsider, nettside-utvikling, webutvikling
En animert kvinne som sitter på en woocommercelogo og trykker på knapper i en nettbutikk
En mobiltelefon med applikasjon og diverse verktøy rundt, app, applikasjon og utvikling

Vi kan også øke synligheten til din nettside

I tillegg til å designe og utvikle nettsider, så kan vi også gjøre nettsider i Østfold mer synlig. Våre SEO-eksperter vil kunne hjelpe nettsiden din høyere opp på Google. Med den rette SEO-satsningen så vil nettsiden din kunne klatre helt til topps i søkeresultatene.

I tillegg til SEO, så kan vi også bistå med annonsering, profilering, grafisk design og digital markedsføring. Med oss så får du akkurat det du ønsker og trenger for å gjøre det bra på nett.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.