Tre animerte personer som putter på plass elementer på en blank nettside, designing av nettsider, webdesign

På søken etter en ny nettside med tidenes webdesign? Da kan vi i Viken kommunikasjon hjelpe! Vi er per i dag en helhetlig leverandør av markedsføringstjenester til nett, men fra våre tidligere dager av og frem til i dag er et av våre hovedfokus vært å levere vakre nettsider.

Vårt kommunikasjon- og webdesign-byrå har kontorer i den pittoreske gamlebyen i Fredrikstad. Under vårt tak sitter det utviklere, webdesignere, ux-designere, grafisk designere og andre eksperter innenfor en rekke felt knyttet til digital profilering og webdesign.

Vi kan så klart levere webdesign separat, men de fleste av våre kunder benytter seg av vår spisskompetanse innenfor en rekke fagfelt som har synergieffekter med webdesign og nettutvikling. Eksempelvis kan vi levere en flott og intuitivt designet nettside som står i stil  med bedriftens uttrykk samtidig som vi utvikler en smart back-end løsning som bruker wordpress for å gjøre det så raskt, effektivt og brukervennlig som mulig. Videre kan vi også levere SEO, nettbutikker og integrasjon opp mot regnskaps- og POS-systemer.

Uavhengig av om du kun trenger webdesign, utvikling, digital markedsføring eller alt på en gang, så vil vi kunne være din “one-stop go-to” markedsførings- og webdesign-byrå i Fredrikstad og omegn.

Nettside, ditt lokale på nett.

En nettside er av mange misforstått for å simpelthen være et statisk bilde med informasjon som har den hensikt å informere potensielle kunder om seg selv og sin bedrift. En nettside er en forlengelse av bedriftens fysiske tilstedeværelse i form av lokaler, reklame og kjennskap blant personer.

En nettside er på mange måter som et fysisk lokale. Det er en plass der mange potensielle kunder blir introdusert til bedriften for aller første gang. Å sikre besøkende et fordelaktig førsteinntrykk er utrolig viktig. Dersom kunden ikke får et godt førsteinntrykk er hen bare et par tastetrykk unna din konkurrent sin nettside.

Våre dyktige medarbeidere i Fredrikstad er eksperter innenfor grafisk design og webdesign. Dette gjør at de vet hva som skal til for å kapre kundens blikkfang og servere de informasjon du anser som viktig på en god og engasjerende måte.

For å få til dette benytter vi oss av teknikker og kompetanse fra mange forskjellige fagfelt som webdesign, UX (user experience, brukeropplevelse), UI (user interface, brukergrensesnitt) og teori fra psykologien og da særlig gestaltpsykologien. Denne psykologiske teorien omhandler menneskers persepsjon, altså hvordan de tolker sanseinntrykk som lyder og billedlige elementer, og skaper en helhetlig forståelse og mening ut fra disse bitene.

Skjermbilde av en nettside vi har levert for varig fasade, tidligere nettside vi har designet og utviklet

Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud!

Logoen til viken kommunikasjon, 3 overlappende skiver med gradient med en K i midten der det går en strek gjennom K-en som blir til en V, med Viken Kommunikasjon skrevet på siden

Webdesign for WordPress

Våre webdesignere og utviklere i Fredrikstad har særlig fokus på wordpress. Så dersom du ønsker et moderne, brukervennlig og flott webdesign for en nettside som drives av det kraftige publiseringssystemet wordpress så er vi partneren for deg.

Ansiktet ditt utad

Internett er aldri vært like viktig og populært som det er i dag. I følge Statisk sentralbyrå sin medieundersøkelse i 2019 så er internett i dag Norges største mediekanal. For de fleste bedrifter som ønsker å lykkes i 2020 så er det absolutt nødvendig å ha en digital god profil og tilstedeværelse på nett. Det er her webdesign kommer inn i bildet.

Ved å skape et godt førsteinntrykk hos kunden så er du et steg nærmere et nytt kundeforhold. Uavhengig om du driver en nettbutikk, fysisk butikk eller er en tjenestetilbyder så er det som regel gjennom sin nettside at kundeforholdet starter i det forsiktige.

Dersom man er nyoppstartet bedrift og mangler et sterkt eksisterende nettverk som man kan selge til, så er det kanskje til og med enda viktigere å ha en nettside med et godt webdesign og en generell sterk tilstedeværelse på nett.

En animert stasjonær mac-pc

Webdesign og utvikling går hånd i hånd hos oss i Fredrikstad

I tillegg til å tilby webdesign, altså utformingen av de grafiske elementene som sammen utgjør det de besøkende ser og agerer mot, så tilbyr vi også utvikling. Utvikling handler om å kombinere de ønskede grafiske elementene i webdesignet på en god måte opp mot hverandre og ønsket funksjonalitet som er skjult for besøkende.

En slik skjult funksjonalitet kan være integrasjon av nettbutikk mot et kassaapparat, eller en god måte for bedriften å oppdatere sine nettsider uten å være særlig teknologisk kyndig. Å ha en god utvikler på laget er også viktig for å få en rask, funksjonell og velfungerende nettside.

En rask nettside reduserer kundeflukt fra siden og gjør at Google er mer tilbøyelig for å gi siden din bedre synlighet i sine søkemotorer. Våre nettsider leveres alltid optimalisert for søkemotorer (SEO). Dersom en enda bedre søkevennlighet ønskes så kan dette så klart leveres.

Med oss som din webdesigner og utvikler kan du være sikker på at siden din blir søkemotoroptimalisert, brukervennlig, rask og har all den funksjonaliteten du trenger og ønsker. Våre nettsider har så klart også responsivt design som gjør at siden tar seg like bra ut på mac’en, pc’en og nettbrettet som den gjør på mobiltelefonen.

Bilde av en nettside som vi har levert for hammerstad maskin as, nettside-referanse
Bilde av nettsiden vi har levert til borg catering, nettside-referanse
Bulde av en nettside vi har levert for bastion 5, referanse av tidligere nettside vi har laget
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.