En animert kvinne som står ved siden av en perm med tekst inni og en logo som skal illustrere profileringsutstyr, profilering, bli sett

Ser du etter en annonserings-partner i Viken? Da kan vi i Viken Kommunikasjon hjelpe deg. Vi er et kommunikasjons- og annonseringsbyrå som hjelper bedrifter i Viken til å øke sin synlighet på nett.

Vi er et profesjonelt annonserings- og markedsføringsbyrå som er vært i eksistens siden 2016, da riktignok under et annet navn: Medias AS. Nå står vi overfor en ny tid, og vi har bestemt oss for at den nye tiden best markeres med en ny profil og en fornying av vår identitet som reflekterer et nytt fylke med et nytt navn og nye muligheter.

Som et ledende annonserings- og kommunikasjonsbyrå i Viken fylke så holder vi så klart til i det nye fylket. Mer presist, holder vi til i tidligere Østfold sin uoffisielle hovedstad, nemlig Fredrikstad. Våre moderne kontorer ligger i et gammelt bygg i midten av Gamlebyen. Dette står i stil til bedriften vår. Selv om det nye navnet gjenspeiler nye tider og endring, så bygger vi på den eksisterende kunnskapen og tradisjonene vi tidligere har bygget opp.

Disse kunnskapene og tradisjonene benytter vi på en daglig basis for å bedre konkurranseevnen til bedrifter i Viken. Dersom du og din bedrift også ønsker å øke sin konkurranseevne og synlighet, så står vi klare for å iverksette en god annonseringsstrategi på deres vegne.

Annonser med oss på nett

Fremtiden er digital. For at din bedrift i Viken skal ta del i fremtiden så er det viktig å sikre at den holder tritt med digitaliseringen. Det er ingen grunn for stenge ned alt av fysiske kanaler og lokaler for å bevege seg 100% over på nett, som oftest er en kombinasjon av fysisk og digital tilstedeværelse det mest optimale. Dette varierer så klar fra bedrift til bedrift.

Uavhengig av hvilken bransje du operer innenfor, så vil din bedrift utvilsomt kunne tjene på å øke sin synlighet og bli sett av flere potensielle kunder i Viken. Det er her vi kommer inn i bildet. Våre dyktige markedsføringsspesialister og annonsører gjør grundig analysearbeid i forkant av en annonsekampanje for å finne ut hvordan vi bør gå frem for å sikre dere den beste avkastningen på annonserings-investeringen (ROI). Annonsering skal tross alt være en investering for å øke salg/ synlighet, og da er det så klart viktig at vi jobber deretter med det målet for øyet.

Alle bedrifter er unike, og vi ønsker å finne akkurat det som gjør deg og din bedrift unik og spesiell. Vi vil så løfte frem disse gode egenskapene gjennom annonsering for å vise potensielle kunder deres konkurransefortrinn. .

Vi hjelper deg med Facebook og Google ads

Sosiale medier og Google ads er gode plattformer som åpner for god og kostnadseffektiv markedsføring. Det som er særlig unikt med disse plattformene sammenlignet med mer konvensjonelle plattformer og kanaler, er at de åpner for gode segmenteringsmuligheter.

Med Facebook og Google ads så kan vi velge ut akkurat hvem vi ønsker å nå med annonsene våre. Dette gjør at vi slipper å bruke unødvendige ressurser på å eksponere personer, som ikke er tilbøyelige for å kjøpe deres tjenester, for annonsene.

Før enhver annonsekampanje, gjør vi grundig forarbeid for å finne ut hvem vi bør nå med annonseringen vår. De som blir valgt ut utgjør vår kommunikasjonsmålgruppe. Vi vil deretter tilpasse kommunikasjonsstil og det grafiske uttrykket for å tilpasse annonseringen til deres preferanser og psykografi.

Ved å benytte oss av blant annet retargeting og targeting, så kan vi sørge for at vi når personer som tidligere har vist interesse overfor deres bransje og produkter/tjenester. Dersom noen eksempelvis har vært inne på deres nettside, så kan vi sørge for at de blir eksponert overfor annonsene deres i etterkant på nettavisen, YouTube eller Facebook.

Annonsering i flere formater på forskjellige mediekanaler

Vi kan tilby annonser i alle slags formater. Av formater så tilbyr vi tekstbaserte annonser, billedlige annonser og videoreklame. Vi kan også kombinere formater og distribuere dem på forskjellige kanaler for å gi dere den største effekten.

Våre dyktige kommunikasjonsspesialister, grafiske designere og videoskapere samarbeider tett med deg og hverandre gjennom hele prosessen. Det gjør at annonsene dine får en helhetlig og gjennomført uttrykk som matcher kommunikasjonsstilen og profilen til din bedrift.

Annonsering, og markedsføring gir størst effekt

I tillegg til annonsering i Viken og omegn, så kan vi også tilby andre markedsføringstjenester som kan gi god synergieffekt til en annonsekampanje. Vi kan eksempelvis lage en flott landingsside som er spesialtilpasset målgruppen vi annonserer mot. Da vil de føle seg ivaretatt og se at det er en tydelig rød tråd gjennom hele kundereisen, fra annonsen til landingssiden og frem til kjøp.

Sammen kan vi utforme en skreddersydd annonse- og markedsføringskampanjen som er utformet etter bedriften sin unike situasjon og behov. Dette sørger for at du og bedriften får akkurat det dere trenger til en svært konkurransedyktig pris.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.