En animert person som holder et nettbrett og står foran en nettbutikk, woocommerce nettbutikk, webshop

Ønsker du å starte en nettbutikk i Viken? Våre webdesignere og utviklere står klare til å hjelpe deg med å realisere din drømme-nettbutikk i Viken. Dersom du også ønsker andre tjenester, som blant annet digital markedsføring, så er dette noe vi så klart kan hjelpe deg med.

Vi har lang erfaring med oppsett og drift av nettbutikk for personer, firmaer og foretak i hele Viken fylke. Våre tidligere og eksisterende kunder og partnere har fått flotte, kraftige og moderne nettbutikker de er storfornøyde med. Vår kundeportefølje står som vitnesbyrd til dette.

I motsetning til mange andre leverandører av nettbutikker, så ser vi oss ikke ferdig med oppdraget med en gang nettbutikken er oppsatt og levert. Forutsatt at du ikke ønsker å bruke egne løsninger, så tilbyr vi oss å drifte nettbutikken din på våre trygge Google cloud-baserte servere. Dette gjør at du kan være sikker på at nettbutikken din har maksimal oppetid og alltid er klar til å ta imot bestillinger fra kunder.

Vi tilbyr også digitale markedsføringsløsninger for våre partnere. Disse løsningene består av teknikker og markedsføringsområder som SEO, SEM og annonsering på nett i form av bilde, lyd, tekst eller video. Sammen med oss kan du få nettbutikken din både opp og frem på nett.

Internett, den raskest voksende salgskanalen

Tall fra SSB viser at netthandel er en av de få salgskanalene som fortsatt opplever vekst. Dersom vi nedjusterer økningen i omsetning for inflasjon i de øvrige salgskanalene; som detaljhandel, varehandel og dagligvarehandel, så er netthandel en av de få som opplever netto-vekst.

Dersom du ikke ønsker å kjempe med nebb og klør mot de veletablerte gigantene i et døende, stagnerende og avtagende marked, så er netthandel plattformen for deg.

I tillegg til å være en salgskanal som opplever kraftig vekst, så har internett som salgskanal også mange andre fordeler. Ved å selge på nett kan man ofte oppnå mye bedre marginer enn man sammenlignbart kunne gjort ved å selge varen i en fysisk butikk. Ved å kunne ha færre ansatte, billigere lokaler og automatisert mye av salgsprosessen, kan både kunden og butikken nyte godt av forbedrede marginer på begge sider av transaksjonen.

Bilde av en nettbutikk for hundeeiere som vi har utviklet, woocommerce nettbutikk

Netthandel har aldri vært lettere enn med Woocommerce

Å selge på nett er aldri vært enklere. Nettbutikker levert av Viken Kommunikasjon er ikke bare raske, kraftige og pålitelige – de er også svært brukervennlige. Vi synes ikke noe om at at internett og netthandel kun skal være forbeholdt de som er svært teknologisk kyndige.

For å åpne opp netthandel til alle som ønsker å selge over nett, så har vi lagt til rette med enkle og brukervennlige verktøy. Disse verktøyene gjør at selv bestemor, dog med den rette veiledningen, vil kunne legge ut varer og drifte en nettbutikk.

For å gjøre drifting og den daglige nettbutikk-administrasjonen så automatisert og lett som overhode mulig, har vi fått på plass gode integrasjonsløsninger mot programvare og eksisterende systemer i butikk.

Bilde av en nettbutikk vi har levert for en partner som selger sportsutstyr, st louis, nettbutikk
En animert person som holder et nettbrett og står foran en nettbutikk, woocommerce nettbutikk, webshop

Vi leverer smarte integrasjonsløsninger

Med oss som din leverandør, kan du få nettbutikken integrert opp mot diverse administrasjons, regnskaps, og POS-systemer. Med slike smarte integrasjonsløsninger vil det aller meste av administrasjonen gå på skinner og nærmest automatisk.

Du vil kunne legge til varer på ditt fysiske POS-system i din butikk i Viken, og i løp av et par sekunder er nettbutikken oppdatert til også å inkludere varen du har i butikk. Dersom du selger en vare i butikken din, så vil også varelageret på nettbutikken oppdateres, helt automatisk. Dette gjør at du kan ha et enkelt varelager for både fysisk butikk og nettbutikk.

Når varen selges, så vil så klart regnskapssystemet ditt registrere varekostnad, salgsinntekt og moms. Enklere drift av nettbutikk skal man se lenge etter!

Nettbutikk akkurat slik du ønsker det

Det aller viktigste for oss i Viken Kommunikasjon er å levere flotte nettbutikk-løsninger som både selger og kjøpere er fornøyde med. For å kunne etterkomme denne visjonen, inkluderer vi deg gjennom hele prosessen. Hvis du ønsker, så vil du få en plass rundt bordet mens vi myldrer ideer, skisserer og kommer opp med smarte løsninger for å sørge for at nettbutikken din blir akkurat sånn du ønsker det.

Vi bygger også videre på våre erfaringer fra tidligere leveranser. Slik kombinerer vi dine ønsker, erfaringer og særegne forhold med vår profesjonelle kunnskap og rådgivning. Dette er vår oppskrift på suksess.

Nettbutikk og markedsføring

Som et helhetlig webdesign- og digital markedsføringsbyrå, leverer vi så klart også andre tjenester som kan bidra til å gjøre nettbutikken din til en av de ledende i sin bransje og område. Med et moderne og elegant webdesign, markedsføringstiltak som SEO, SEM, filmreklame og annonsering i Google og Facebook ads, så kan du være sikker på at du har alle forutsetningene for suksess på nett.

Bilde av en nettbutikk for hundeeiere som vi har utviklet, woocommerce nettbutikk
Nettsiden til azolver som er en betaling- og POS-system leverandør som vi samarbeider med
Bilde av en nettbutikk innenfor restaurant og kafe-segmentet som vi har levert til gastro, woocommerce-nettbutikk
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.