En animert kvinne som bærer på et abstrakt bildeobjekt som skal plasseres på en blank nettside, utvikling av nettsider og apper, webutvikling

Vi i Viken kommunikasjon tilbyr utvikling av applikasjoner og nettsider for wordpress. Hvis du har et drømmeprosjekt du lenge har ønsket å realisere, da kan vi hjelpe deg med å realisere det!

Hos våre kontorer i Gamlebyen i Fredrikstad finner man mange dyktige utviklere, webdesignere, webmastere og grafisk designere. Sammen kan vårt dyktige team tilby helhetlige nettløsninger og utvikling av kraftige nettsider og applikasjoner.

Uavhengig av vanskelighetsgrad, kompleksitet og ønske om funksjonalitet så kan vi utvikle appen eller nettsiden du ønsker deg.

I tillegg til å ha et profesjonelt team som arbeider under et og samme tak i Fredrikstad, så har vi også mange dyktige kollegaer som jobber i diverse selskaper som vi har sterke bånd til. Vi har gjennom lang tid oppbygget sterk tillit og et godt samarbeidsklima med SEO-eksperter og ekspert-utviklere med særlig kompetanse innenfor rammeverk som Lavarel, Node.js og React.

Sammen med våre ekspert-partnere i javascript-utvikling, SEO og andre relevante fagområder, så kan vi realisere ethvert prosjekt og være en helhetlig utviklingspartner for deg og din bedrift.

WordPress-plugin utvikling

Det er ikke alltid at all den funksjonaliteten man ønsker er til stede på siden sin. Da er det bra at WordPress åpner for plugins som tilfører ønsket funksjonalitet på sin nettside.

Selv om du allerede har en eksisterende WordPress-nettside, så kan vi levere en plugin som legger til en ønsket funksjon.

Kraftige nettsider og applikasjoner

Vi kan tilby kraftige, brukervennlige og raske nettsider som bygger på det svært attraktive og ettertraktede publiseringssystemet WordPress. WordPress er et smart og intuitivt-designet system som gjør det lett å publisere informasjon på nettsider, og oppdatere varelageret på en nettbutikk, uten å måtte være spesiell teknisk kyndig.

Vi kan så klart også levere applikasjon som er basert på HTML5. Dette gjør at applikasjonen vil kunne fungere like bra på kryss av forskjellige operativsystem og enheter. 

WordPress/ Woocommerce sider, helt fra scratch

Dersom man ønsker en helt unik, kraftig og brukervennlig nettside eller nettbutikk så er det ofte best å bygge den fra bunnen av og opp. Våre dyktige webutviklere i Fredrikstad kan så klart programmere flotte nettsider som bygger på WordPress-teknologi.

Når vi lager en nettside fra bunnen av, kan vi designe den akkurat slik du ønsker. Dersom du ønsker en spesiell funksjonalitet for å kunne gi bedre service, selge produkter mer effektivt eller oppdatere informasjon på en bedre måte, så er dette fullt mulig for oss å realisere.

Alle våre wordpress og woocommerce nettsider utvikles så klart i Fredrikstad med SEO i tankene. SEO eller søkemotoroptimalisering handler om å utforme en nettside på en slik måte at den er svært lettlest og indekserbar for søkemotorer som Google. Dette gjør at siden er bedre disponert for å rangere høyere i søkeresultatene. Dersom du ønsker en enda mer søkemotoroptimalisert nettside så kan vi så klart tilby dette.

Som standard, utvikler vi så klart nettsider med responsivitet i tankene. Med responsive nettsider mener vi nettsider som tar seg like bra ut på en stor dataskjerm som den gjør på en liten mobiltelefon. Med en stadig større del av internettrafikken på mobil, så er det svært viktig å legge til rette for en god brukeropplevelse også på smarttelefoner.

Utvikling av mobil- og nettapplikasjoner i Fredrikstad

Har du en ide til en app du tror kunne bidratt til å gjøre livet til folk flest litt enklere? Eller kanskje du ønsker å profilere bedriften eller prosjektet ditt på en spennende måte? Uavhengig av motivasjonen bak, så kan vi hjelpe deg med å realisere din applikasjon.

Vi i Viken kommunikasjon har særlig erfaring med utvikling av HTML5-baserte nettapplikasjoner. Disse applikasjonene kan åpnes i enhver nettleser og ta seg like bra ut på tvers av enheter og operativsystem.

Dersom det er ønskelig så kan vi også gjennom våre samarbeidspartnere tilby android og ios mobilapplikasjoner.

WordPress-plugin utvikling

Det er ikke alltid at all den funksjonaliteten man ønsker er til stede på siden sin. Da er det bra at WordPress åpner for plugins som tilfører ønsket funksjonalitet på sin nettside.

Selv om du allerede har en eksisterende WordPress-nettside, så kan vi levere en plugin som legger til en ønsket funksjon.

Illustrasjonsbilde av nettarkitektur og struktur med kode og skjermer som er koblet opp mot hverandre med en wordpress-logo, wordpress-nettsider, nettside-utvikling, webutvikling
En animert kvinne som sitter på en woocommercelogo og trykker på knapper i en nettbutikk
En mobiltelefon med applikasjon og diverse verktøy rundt, app, applikasjon og utvikling

Webdesign og webutvikling går hånd i hånd hos Viken Kommunikasjon

Webutvikling er vel og bra, men webdesign bør ikke undervurderes. Der webutvikling handler om å sette sammen funksjoner og grafiske komponenter på en god måte, så tar webdesign for seg hvordan siden skal bli seende ut for de besøkende.

Dersom man ønsker å ha en inspirerende, engasjerende og spennende nettside som vekker interesse så er det viktig å ha et gjennomtenkt og helhetlig design. Våre webdesignere er eksperter på å tenke ut hvordan det grafiske uttrykket bør være på en nettside. Sammen kan våre webdesignere og webutviklere lage flotte nettsider der det tas høyde for både funksjonaliteten, hastigheten, brukervennligheten og det grafiske.

Ta gjerne kontakt med oss og avtal en tid vi kan møtes hos våre kontorer i Gamlebyen i Fredrikstad. Sammen vil vi kunne finne ut hvordan vi kan utvikle din fremtidige nettside og/ eller applikasjon på best mulig måte.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.