En animert mann som sitter foran en skjerm med analyser og data, hosting og drift av nettsider, apper, kassesystem og digitale løsninger

Ser du etter et reklamebyrå for hjelp til å utforme engasjerende og kostnadseffektiv reklame i Fredrikstad? Viken kommunikasjon er et markedsførings- og reklamebyrå med lokaler i hjertet av Fredrikstad i Gamlebyen. 

I våre lokaler jobber det en rekke profesjonelle analytikere, annonsører, markedsføringsledere, grafisk designere og utviklere. Sammen utgjør vi et fenomenalt team som har hjulpet en rekke selskaper og foreninger, både statlige og private, i Fredrikstad og Viken til å bli sett.

Vi ønsker å bygge videre på erfaringen fra våre suksessfulle markedsførings- og reklame-kampanjer, som vi har levert for våre tidligere kunder, for å også kunne levere en kostnadseffektiv reklame-kampanje for deg og ditt selskap.

En reklame-kampanje skal være en investering. Derfor er det viktig for oss å gi våre partnere en god avkastning på sin investering (ROI). En god reklame-kampanje skal tross alt føre til mer salg og et økt dekningsbidrag som generer netto avkastning selv etter at kostnadene involvert i markedsføring og reklame-kampanjen er fratrukket.

Lag engasjerende kampanjer og reklame med oss i Fredrikstad

Våre markedsførere og reklame-utformere tror på at reklame og annonsering tilpasset hver enkel bedrift og deres ønskede kommunikasjonsstil gir de beste resultatene. Derfor går vi metodisk til verks når vi utfører en reklame-kampanje for våre partnere.

Vi vil bruke tid på å utforme en reklame som har et gjennomtenkt budskap spesielt rettet mot målgruppen vi tror kan være mest tilbøyelig for å bli deres nye kunder. Deretter vil vi engasjere våre kommunikasjonsspesialister for å utforme et godt budskap som sitter, og som har en god sjanse for å bli mottatt fordelaktig hos målgruppen.

Våre grafiske designere vil så i samsvar med våre kommunikasjonsspesialistene utforme reklame i form av lyd og/ eller grafikk som bygger på anerkjent sosialantropologiske, psykologiske og forbrukeratferdsmessig teori.

Bli sett på tvers av mediekanaler

For å skape størst mulig effekt er det viktig å oppnå en god penetrasjon hos målgruppen. Dette oppnår vi ved å være tilstede i relevante mediekanaler som den definerte målgruppen tilbringer tiden sin på.

Vi går også grundig til verk når vi velger ut mediekanalene vi benytter oss av for å kommunisere budskapet til målgruppen. Både demografiske, psykografiske og geografiske kriterier utgjør hvilken kanal vi velger ut for den gitte reklamekampanjen.

Ved å være tilstede i flere mediekanaler samtidig, kan vi også sørge for å oppnå maksimal eksponeringseffekt hos målgruppen. Dette kan oppnås ved eksempelvis å være tilstede i form av en bannerannonse i nettavisen de leser om morgenen, i en videoreklame i mellom youtube-videoene de ser på i lunsjpausen, og i Facebook-strømmen når de er hjemme på kveldstid.

Grundig planlegging og analyser

Vi tror at grundig planlegging og analytisk arbeid i forkant av reklame-kampanjen, utgjør forskjellen mellom en feilslått satsning og sløseri med penger og en vellykket reklame som generer en ønsket avkastning på sin reklame-investering.

Nettopp av den grunn har vi dyktige markedsførere, analykere og innholdsmarkedsførere som bruker den tiden det trengs i forkant for å gjør nøyaktige og nødvendige analyser og forarbeid. Dette sikrer oss at vi vet hvem vi annonserer mot, hva målgruppen liker, hvordan de ser ut, og hvilke mediekanaler de tilbringer mesteparten av tiden sin i.

Dette er vår suksessoppskrift, og det er slik vi leverer suksessfulle reklame-kampanjer som er best mulige disponert for å etterkomme avkastningskravene til våre partnere.

La oss være ditt helhetlige markedsførings/ reklamebyrå i Fredrikstad og omegn

Vi er et veletablert kommunikasjons- og reklamebyrå i Fredrikstad. I tillegg til å ha et ressursfylt og dyktig team, så har vi også et profesjonelt nettverk bestående av SEO-spesialister, fotografer, programvare-utviklere og andre med fagområder som har betydelige synergieffekter med reklame og markedsføring.

Sammen med vårt team og våre gode samarbeidspartnere, kan vi levere alt innenfor digital markedsføring, bedriftsprofilering og reklame. Avtal gjerne et møte med oss i våre kontorer i Fredrikstad. Sammen kan vi finne ut hvordan vi kan utforme en reklame-kampanje for får deg og bedriften din dit du vil.

Mål effektiviteten, og juster reklame-taktikken for neste kampanje

Ikke alle reklame-kampanjer er suksessfulle. Det er noe som det er viktig å ta innover seg. Men det alle reklame-kampanjer har til felles, uavhengig av hvorvidt de var suksessfulle eller ei, er at de gir oss godt med data vi kan analysere i etterkant.

Hva gjorde kampanjen suksessfull, hva kan gjøre bedre, og hvordan bygger vi videre på den første? Når vi stiller oss disse spørsmålene, og jobber grundig for å få svarene, så tar vi med oss lærdommen og tilpasser den neste reklame-kampanjen så den blir enda bedre enn den forrige

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.