En animert person som holder et nettbrett og står foran en nettbutikk, woocommerce nettbutikk, webshop

På tide med ny nettside eller nettbutikk? Viken kommunikasjon hjelper deg på nett! Vi er et ledende markedsførings- og webdesign byrå som holder til i Østfolds uoffisielle hovedstad, nemlig Fredrikstad. I mange år har vi i Medias AS, nå Viken Kommunikasjon hjulpet folk i Fredrikstad og omegn på nett.

Flere lokale bedrifter er kommet seg på nett med vår hjelp, vi håper at du velger å bli den neste fornøyde partneren vår.

I våre lokaler i Gamlebyen, Fredrikstad sitter det webdesignere, utviklere, grafisk designere og andre dyktige fagfolk med relevant kompetanse for utvikling og design av kraftige og moderne nettsider og nettbutikker. Du er hjertelig velkommen til et uforpliktende møte hos oss i Fredrikstad. Sammen kan vi komme frem til et flott design for din nye nettside eller nettbutikk.

Kom deg på nett med Viken Kommunikasjon

Internett er fremtiden! 98% av Nordmenn i alderen 16-79 år er på nett, og det gjennomføres daglig i Norge flere millioner søk på Google. Mange av disse søkene er etter selskaper, tjenester og varer. Samtidig som netthandel øker, så stagnerer handel i butikk. Det kunne ikke vært mer tydelig, fremtiden er digital og det er her en stadig større del av kommersiell aktivitet vil skje i fremtiden.

Dersom du ønsker å være fremtidsrettet og sikre din bedrift – også for fremtiden, så er det utrolig viktig å komme seg på nett. Dette kan vi i Fredrikstad hjelpe til med! Sammen kan vi lage en profesjonell bedriftsprofil der internettbrukere kan bli introdusert til din bedrift og lære mer om dine varer og tjenester. Vi kan også hjelpe til med å sette opp en nettbutikk så du kan selge direkte til kunder over nett.

Bilde av en nettbutikk for hundeeiere som vi har utviklet, woocommerce nettbutikk

Våre nettsider og nettbutikker kjører på WordPress og Woocommerce

Vi i Fredrikstad synes det er svært viktig at våre nettsider og nettbutikker leveres med et moderne og elegant design og med ønsket funksjonalitet. Av kravene vi stiller til oss selv, er kanskje de viktigste for oss at siden er pålitelig, rask og ikke minst brukervennlig for både deg og besøkende.

Vår filosofi er at våre partnere ikke skal trenge å ha en bachelor eller master i informatikk for å kunne drive sin nettside eller nettbutikk. Derfor bruker vi det svært anerkjente, pålitelige og populære publiseringssystemet WordPress og Woocommerce. WordPress/ Woocommerce er et system som tillater brukere å lett oppdatere informasjon, legge til/ fjerne produkter og generelt drive nettsiden sin på en intuitiv og enkel måte.

Våre dyktige utviklere kan så klart også hjelpe til med smarte løsninger som gjør nettsiden eller nettbutikken enda lettere å drive. En slik smart løsning kan være integrasjon opp mot POS-system i butikken og regnskapssystem. Da vil varelageret automatisk oppdateres når en vare selges, mens varekostnad, inntekt og skyldig skatt oppdateres i regnskapssystemet.

Bilde av en nettbutikk vi har levert for en partner som selger sportsutstyr, st louis, nettbutikk
En animert person som holder et nettbrett og står foran en nettbutikk, woocommerce nettbutikk, webshop

Vi både designer og utvikler nettsider 

For å kunne tilby helhetlige nettløsninger til våre kunder og partnere så tilbyr vi oss å utføre alt som trengs. Om det så måtte være digital markedsføring og søkemotoroptimalisering for å sørge for at siden din blir sett, eller javascript-programmering for å legge til smarte applikasjoner og løsninger. Uavhengig av hva du måtte ønske av tilleggstjenester og utforming så kan vi og våre samarbeidspartnere bistå deg.

Vi synes at det er viktig å sørge for at våre partnere i Fredrikstad og omegn får topp service og føler at de blir tett oppfulgt og inkludert gjennom hele prosessen. Derfor vil våre webdesignere og prosjektledere være i tett kontakt med deg fra skissering til lansering.

Bilde av en nettbutikk for hundeeiere som vi har utviklet, woocommerce nettbutikk
Nettsiden til azolver som er en betaling- og POS-system leverandør som vi samarbeider med
Bilde av en nettbutikk innenfor restaurant og kafe-segmentet som vi har levert til gastro, woocommerce-nettbutikk
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.