En animert kvinne som står mellom en animert smartelefon og et nettbrett, illustrasjon av SEO, søkemotoroptimalisering og digital markedsføring

Ser du etter et markedsføringsbyrå i Fredrikstad, Østfold og Viken fylke? Da kan vi i Viken Kommunikasjon hjelpe deg! Vi er et kommunikasjonsbyrå med hovedkvarter i Østfolds uoffisielle hovedstad, nemlig Fredrikstad. Her har vi et lite men spesialisert team med medlemmer som arbeider innenfor hvert sitt respektive fagområde.

Vi har både utviklere, designere, analytikere, seniorkonsulenter og annonsører under vårt tak. For å kunne dekke enda flere fagområder og levere skikkelige og helhetlig markedsføringstjenester så har vi også tilgangen på et bredt profesjonelt nettverk.

Vårt profesjonelle nettverk består av en rekke faste samarbeidspartnere som vi gjennom lang tid har bygget opp tillit og effektive samarbeidsrutiner med. Disse samarbeidspartnerne hjelper oss til å kunne bli et enda mer helhetlig markedsføringsbyrå for våre kunder i Fredrikstad og omegn.

I vårt profesjonelle nettverk kan man finne alt fra leverandører av kassasystemer, integrasjonsløsninger fra e-commerce og opp mot regnskapssystemer og POS, SEO-spesialister, tekstforfattere, fotografer med mer. Sammen med vårt nettverk av eksperter vil vi kunne utgjøre ditt “one-stop go-to” markedsføringsbyrå. Dersom du ønsker å bli sett på nett, på gata eller i sosiale medier så er vi de rette for deg.

Bli sett på nett med vårt markedsføringsbyrå

Året er 2020 og verden er digital. Noen vil utvilsomt forsøke å dysse ned viktigheten til de nye digitale markedsføringskanalene, men faktum er det at nettet er og vil forbli en av våre viktigste markedsføringskanaler.

Mange tradisjonelle markedsføringsbyråer sliter, og vil slite i årene fremover dersom de ikke har tilpasset seg den nye markedsføringsrealiteten. I følge Dibs og Nets sin statistikkrapport om netthandel i 2019 ble det omsatt for 163 milliarder kroner i netthandel i Norge. Dette er kun netthandel og omfatter ikke informasjonssøk, Google-søk og annen nettaktivitet.

Statisk sentralbyrå sin medieundersøkelse i 2019 bekrefter våre antakelser. Internett og sosiale medier er blitt vår desidert største mediekanal. Det er her folk flest nå finner informasjon om selskaper, varer og tjenester. 

Der folk før leste uadressert annonsebilag som kom i posten foretar vi i dag søk på Google. Internett er en nådeløs markedsføringsplattform. De som er på toppen og er mest synlig sitter igjen med den desidert største andelen av innkommende trafikk, digital salg og synlighet.

Med Viken Kommunikasjon som ditt markedsføringsbyrå så kan vi hjelpe deg og din bedrift til å få til den digitale markedsføringen. Sammen vil vi kunne få deg høyere opp i Google søkene, og skape en engasjerende, spennende og informasjonsrik nettside. Sammen vil vi få den trafikken som du fortjener, til din nettside.

Bli sett med Viken Kommunikasjon i Fredrikstad og omegn

Dessverre for mange flotte bedrifter med verdensledende produkter og tjenester så holder det sjelden lenger å kun være flink på det man gjør. I en kommersiell verden preget av nye markedsføringskanaler og tilspisset nasjonal- og internasjonal konkurranse så må man bli sett for å kunne konkurrere på rettferdige vilkår.

Selv om man tilbyr det beste av det beste så holder ikke det dersom ingen vet om ens eksistens. Her kommer vi i markedsføringsbyrået Viken kommunikasjon inn i bildet. Vi vil kunne finne det som er unikt med deg og din bedrift, og løfte det frem gjennom markedsføring på nett, i sosiale medier og/ eller i tradisjonelle markedsføringskanaler.

På denne måten vil vi kunne spre bevissthet og kommunisere et budskap som er spisstilpasset din optimale målgruppe.

Tre animerte figurer på en nettside

Markedsføringsbyrået vårt tilbyr så klart video og bilder i Fredrikstad

Et bilde sier mer enn tusen ord. Men visste du at en vanlig video viser 24-25 bilder i sekundet? Dersom vi skal lytte til ordtaket så blir dette fort mange hundretusener av ord.

Vi kan hjelpe dere med å fortelle deres historie i en engasjerende video eller gjennom flotte fotografier. Gjennom målrettet markedsføring i digitale kanaler kan vi engasjere potensielle kunder på kanaler som YouTube, Instagram, Facebook og ikke minst på deres egne nettside.

Bedriftsprofilering i både fysiske og digitale lokaler

Lite sender ut klarere og tydeligere signaler enn en gjennomtenkt, spennende og helhetlig bedriftsprofilering med en sømløs profil på tvers av markedsføringskanaler.

Som deres markedsføringsbyrå i Fredrikstad, Oslo og omegn så vil vi kunne hjelpe dere med å finne eller forsterke deres identitet. Når identiteten og historien deres er blitt tydelig definert vil vi lage grafiske og tekstuelle markedsførings- og annonsemateriell som vi kan bruke på både plakater, flyers, roll-ups, brosjyrer og på deres sosiale medier og nettside.

Koordinering, kommunikasjon og helhetlig arbeid

Et av de viktigste markedsføringstiltakene man kan gjøre er å ha en sømløs profilering og markedsføring på tvers av tid og sted. Vi vil kunne bistå med å koordinere markedsføringstiltak, rådgi og være deres komplette markedsføringspartner.

Sammen finner vi ut hvilke tiltak som er mest kostnadseffektive og hvordan vi kan hjelpe akkurat din bedrift med deres kampanje på best mulig måte.

Logoen til viken kommunikasjon i hvitt, 3 overlappende skiver med gradient med en K i midten der det går en strek gjennom K-en som blir til en V, med Viken Kommunikasjon skrevet på siden
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.