En animert kvinne som står ved siden av en perm med tekst inni og en logo som skal illustrere profileringsutstyr, profilering, bli sett

Ser du etter en annonseringspartner i Fredrikstad? Vi i Viken kommunikasjon er spesialister på digital markedsføring og annonsering på nett. Vi vet hvordan vi kan annonsere bedriften din på en best mulig måte, så den blir sett av personer i Fredrikstad, Viken og/ eller nasjonalt i Norge.

Vi er et dyktig team bestående av analytikere, markedsføringsspesialister, innholdsmarkedsførere, kommunikasjonsspesialister og grafiske designere. I tillegg til vårt dyktige team som jobber sammen på våre kontorer i Gamlebyen i Fredrikstad har vi også et profesjonelt nettverk med leverandører og samarbeidspartnere som vi har et godt og tett samarbeidsforhold med. Blant våre tette samarbeidspartnere finner man SEO-spesialister, fotografer, SEM-eksperter og andre med fagområder som utgjør synergieffekter til annonsering på nett.

Vi i Viken kommunikasjon har lang erfaring med annonsering. Vi har opp gjennom årene levert suksessfulle reklamekampanjer for en rekke selskaper i Fredrikstad og Viken.

Selv om Viken kommunikasjon kun har hatt sitt nåværende navn siden 2020, så har vi eksistert under navnet Medias AS siden 2016. Våre medarbeidere og daglige leder har sammenlagt flere tiår med erfaring i annonsering og markedsføring på nett.

Hvorfor annonsering på nett?

Annonsering på nett er en svært kostandseffektiv form for annonsering og markedsføring. Aviser, tv, display og andre mer tradisjonelle former for annonsering har ofte store kostnader, gir liten avkastning på annonseringsinvesteringen, og er generelt dårlig skikket for å nå spesifikt-definerte målgrupper.

Med mediekanaler som Google, Facebook, Youtube, sosiale medier forøvrig og bannerannonse på norske nettsider, så kan vi velge ut hvem vi skal nå. På nett kan vi lettere velge ut personer vi ønsker skal bli eksponert for annonsen etter kriterier som psykografiske, geografi og demografi. Med slike segmenteringsverktøy, kan vi for eksempel nå folk kun i Fredrikstad.

I tradisjonelle medier derimot når man alle som bruker mediet. Det er ikke sikkert alle som bruker mediet utgjør målgruppen og er tilbøylig for å bli kunder. Derfor foretrekker vi i stor grad digital markedsføring. Men noen ganger kan både tradisjonelle og digitale mediekanaler sammen gi god effekt.

Vi hjelper deg med annonsering på nett i Fredrikstad 

Som en bedrift med røtter og lokaler i Fredrikstad så har vi en unik innsikt i lokale forhold. Denne innsikten gjør at vi er spesielt skikket til å utforme annonser der Frekstinger og Østlendinger utgjør målgruppen.

Selv om annonsering i disse tider til stor grad foregår på nett, så er det viktig å ha innsikt i målgruppen. Dette gir god innsikt i hvordan man bør utforme annonsen, hvordan målgruppen er disponert for å reagere på å bli eksponert for annonseringen og ikke minst hvilke mediekanaler målgruppen tilbringer tiden sin på.

SEM, Google ads og Facebook ads

Både gjennom vårt kunnskapsrike team og våre samarbeidspartnere i vårt profesjonelle nettverk har vi tilgang på spesialister på nett-annonsering ved hjelp av Google ads og Facebook ads.

Facebook ads kan være en svært gunstig måte å engasjere potensielle kunder til å omtale, interaktere med, og få løpende informasjon om din bedrift og dens produkter og tjenester. Med Facebook ads får vi gode verktøy for å kunne velge ut hvilke interesser vi verdsetter hos målgruppen vår, hvor vi ønsker at de skal bo og alderen deres.

Videre har vi Google ads. Dette er kan være en svært kostnadseffektiv og god kanal å annonsere på. Særlig bedrifter som operer med mer snevre nisjer vil kunne få god effekt av Google ettersom det er mindre sjanse for at det er en kamp mellom bedriftene om betalt plassering i søkeresultatene.

Med Google ads kan vi også annonsere produkter direkte i søkemotoren og ha annonser også på eksterne nettsider. Ved annonsering med Google ads så anbefaler vi også å kombinere SEM (betalt søkemotoroptimalisering) med generell SEO. SEO eller søkemotoroptimalisering handler om å optimalisere egen nettside for å få en god plassering av Google uten å måtte betale for plassering.

Med en god søkemotoroptimalisert nettside sammen med strategisk annonsering i Google kan man virkelig oppleve å få de ønskede resultatene for seg og sin bedrift.

Slik annonser vi

Vi går metodisk til verks når vi utformer, designer og iverksetter annonser og reklamekampanjer. Vi vil aller først utføre analyser og planlegging for å finne ut hvem vi bør nå. Så finner vi ut hvordan vi bør nå dem, og hvilket budskap og grafisk/ auditivt uttrykk som vil kunne gi best mulig effekt.

Deretter finner vi ut hvor målgruppen ferdes og iverksetter annonseringen. Vi tror på å inkludere våre partnere gjennom hele prosessen. Det er viktig for oss å sørge for at bedriften din blir profilert på en helhetlig og gjennomtenkt måte på tvers av tid og sted. Dette oppnår vi ved å sørge for at annonsene står i stil med deres ønskede bedriftsprofil og kommunikasjonsstil.

Vi er sikre på at vi kan gi deg og din bedrift den oppmerksomheten dere ønsker. Sammen med vårt team i Fredrikstad, vil vi øke bevisstheten til din bedrift, hva som er unikt med den, og hvorfor potensielle kunder bør benytte seg av bedriften og dens produkter/ tjenester.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.