En animert mann som sitter foran en skjerm med analyser og data, hosting og drift av nettsider, apper, kassesystem og digitale løsninger

Vi lager reklamefilm i Fredrikstad. Vi i Viken Kommunikasjon har lang erfaring med produksjon og markedsføring av reklamefilm i Fredrikstad og omegn. Våre filmer egner seg ypperlig for både nett og skjerm. Dersom du trenger et spesielt format så kan dette så klart la seg gjøre.

Viken kommunikasjon har lokaler i Gamlebyen i Fredrikstad. Her har vi et dyktig team bestående av kommunikasjonseksperter, redigeringsspesialister, analytikere, prosjektledere og filmskapere.

Slik går vi frem

Vi jobber metodisk og kreativt i Fredrikstad for å sikre våre partnere de beste reklamefilmene. Derfor begynner vi prosessen sammen med dere. Her går vi gjennom eventuelle planer og ideer dere måtte ha. Deretter analyser vi grundig kommunikasjonsmålgruppen, altså de vi ønsker å nå med reklamefilmen.

Formålet med dette er å forstå målgruppen bedre for å kunne forutse hvordan de vil reagere i møte med reklamefilmen. En reklamefilm er tross alt en investering man forventer avkastning på. Derfor er det viktig for oss at alt ligger til rette for å skape ønsket effekt hos kommunikasjonsmålgruppen.

Når målgruppen er tydelig definert, setter vi et mål om eksponering og effekt. Deretter utarbeider vi et budskap som har som formål å skape en virkning eller forandring hos målgruppen. Når dette er gjort, inkluderer vi våre filmskapere og kommunikasjonsspesialister for å utarbeide riktige grafiske og auditive uttrykk for å tydelig få frem budskapet og engasjere målgruppen.

Når reklamefilmen er filmet og ferdigredigert, gjør vi den klar for å bli vist på mediekanaler vi på forhånd har utvalgt som relevante for målgruppen. Dersom ønskelig vil vi overvåke reklamefilmens virkninger og se hvor mange som er blitt eksponert for reklamefilmen, og ikke minst hvorvidt den har skapt ønskede effekter og responser.

Vis deg frem fra din beste side med en reklamefilm

Dersom et enkelt bilde eller en tekst ikke helt klarer å fange alt du ønsker, så kan en reklamefilm passe midt i blinken. Gjennom en kombinasjon av både lyd og levende bilder kan man dele stemning, følelser og informasjon på en helt annen måte. Dette vil ofte utgjøre et bedre utgangspunkt for å kunne engasjere målgruppen.

Vi har tilgang til det beste av utstyr, erfaring og kompetanse. Dersom noe mangler innad i teamet vårt så har vi et profesjonelt nettverk bestående av en rekke spesialister som vi har samarbeidet med tidligere. Fagfolkene i vårt profesjonelle nettverk vil kunne bistå oss hvis nødvendig, for å sikre deg et helhetlig og komplett reklamefilm- og annonseringstilbud.

Vi hjelper til med annonsering av reklamefilm på nett

I tillegg til å skape reklamefilm, så tilbyr vi annonsering i Fredrikstad og omegn. Å produsere reklamefilmen er bare en del av ligningen. Annonseringsdelen er vel så viktig. Det er nettopp av den grunn at vi tilbyr våre partnere en pakke bestående av både produksjon og annonsering.

Vi har lang erfaring med annonsering av reklamefilm i blant annet sosiale medier. Derfor vil våre teammedlemmer kunne bistå med analyser og undersøkelser i forkant av produksjon for å determinere hvordan vi bør gå frem i produksjonen for å skape ønskede responser hos målgruppen.

Basert på undersøkelser og analysearbeid vil vi også kunne få verdifull innsikt i hvilke mediekanaler vi bør satse på for å nå målgruppen på en best mulig måte. Vi vil også kunne utarbeide estimater for å finne ut hvilke kanaler som vil kunne være mest kostnadseffektive, og ikke minst skape mest oppmerksomhet for budsjettet.

Reklamefilm, akkurat slik du ønsker det

Uavhengig av om du kun ønsker en reklamefilm, reklamefilm med annonsering eller en komplett markedsføringskampanje, så kan vi hjelpe deg.

Dersom du er nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg, eller kanskje du har noen ønsker og planer du ønsker å realisere på et filmformat, så inviterer vi deg til våre kontorer i Fredrikstad for et uforpliktende møte.

Målrettede reklamekampanjer i samsvar med annen annonsering

For å få mest mulig effekt, er det alltid anbefalt å ha en helhetlig markedsføringskampanje der reklamefilm inngår som en del av, og ikke kun utgjør hele markedsføringskampanjen.

Et eksempel på en gjennomtenkt kampanje kan være å få blikkfanget til målgruppen i form av video på Facebook og Youtube, og deretter eksponere målgruppen for bannerannonser mens de leser favoritt-nettavisen sin. Når de så søker etter produkter, firmaer og/ eller tjenester som er relevante i Google vil du dukke opp øverst.

Dette er et eksempel på en markedsføringskampanje som vil kunne gi stor effekt, og føre til at dere er tilstede i hele kundereisen. Fra eksponering, til behovserkjennelse, til informasjonssøk og til kjøp.

I tillegg til reklamefilmer, så har vi god kompetanse og erfaring med søkemotoroptimalisering, annonsering med Google og Facebook ads, bannerannonser, webdesign og andre fagområder som er relevant til markedsføring.

Sammen kan vi skape en helhetlig reklame- og markedsføringskampanje som utspiller seg på tvers av kanaler for å skape vedvarende oppmerksomhet og ønsket atferdsendring hos målgruppen.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.