En animert person som holder et nettbrett og står foran en nettbutikk, woocommerce nettbutikk, webshop

Ønsker du å fornye, eller starte en nettbutikk i Østfold? Vi i Viken Kommunikasjon har lang erfaring med design, oppsett og markedsføring av nettbutikker for våre partnere og kunder i Østfold.

Vi har levert flere nettbutikker til mange forskjellige bedrifter som operer innenfor en rekke forskjellige bransjer. Alt fra restauranter som har utlevering, til butikker kan dra nytte av å ha en nettbutikkløsning. En nettbutikk kan være akkurat slik du ønsker, det er intet krav for å måtte sende varer i posten. Man kan også ha utlevering som er særlig relevant for restauranter eller steder med egne sjåfører. Som en eier av en nettbutikk-plattform kan man velge helt og holdent hvordan man ønsker at sin løsning skal være.

Dersom du trenger en nettbutikk så er vi din helhetsleverandør av alt som er relatert til nettbutikk, salg på nett og oppsett av nettsider. Som et ledende kommunikasjonsbyrå i Viken og Østfold, så kan vi så klart også markedsføre nettbutikken din for å hjelpe deg til å få den trafikken du ønsker.

Nettet er fremtidens plattform for salg

De fleste er nok klar over at nettsalg er økt betydelig som en total andel av salg i Norge og Østfold. Men det ikke mange vet er at tradisjonelt varesalg i butikk nærmest stagnerer, mens netthandel opplever en fortsettende vekst. Tall fra SSB viser at nordmenn handler for fem ganger så mye i 2018 på nett, som de gjorde i 2010. Dette er altså en 500% økning.

SSB sin oversikt over varehandelomsetning viser at detaljhandel i butikk økte med beskjedne 0.7 prosent, samtidig som netthandelen økte med 6.2. Ettersom at detaljhandelen har en lavere økning i omsetning enn inflasjonsraten, så er omsetningen i realiteten synkende.

Disse funnene viser at dersom man ønsker å satse på salg av varer og tjenester, så er det mye lettere å oppnå ønsket omsetning på nett enn det er i fysisk butikk. Det er tross alt lettere å få markedsandeler fra et voksende marked, enn å måtte kjempe hardt mot veletablerte aktører for å stjele deres markedsandeler i et stagnerende og tilbaketrekkende marked.

Trenden er svært klar, og det er tydelig at netthandel også vil oppleve vekst i årene som kommer. Det er en svært praktisk måte å handle både for kjøper og selger. Selger sparer penger på lokaler og ansatte, mens kjøper vil kunne nyte lavere priser ettersom selger får større marginer og lavere selvkost på sine varer. Netthandel er altså en vinn-vinn situasjon for begge parter.

Bilde av en nettbutikk for hundeeiere som vi har utviklet, woocommerce nettbutikk

Vi leverer profesjonelle nettbutikker i Østfold

Det finnes et flust av useriøse aktører som selger nettbutikkløsninger som ikke er skalerbare, lite brukervennlige og som ikke vil kunne etterkomme lovverkets krav til bokføring og registrering av salg. Heldigvis for deg så tilhører ikke vi den kategorien nettbutikk-leverandører.

Våre nettbutikker er laget med norske selgere i tankene. Vi tilbyr nettbutikker som er kraftige, pålitelige, skalerbare, og som kan ha et bredt mangfold av produkter og variasjoner i tillegg til å bli integrert opp mot regnskapssystem og POS.

Brukervennlige nettbutikker med Woocommerce og smarte integrasjonsløsninger.

Det skal ikke være vanskelig å selge på nett i Østfold. Det er ihvertfall vårt motto. For å kunne etterkomme mottoet vårt så tilbyr vi nettbutikker som bygger på publiseringsverktøyet WordPress med pluginen Woocommerce. Woocommerce er et kjempepraktisk verktøy som gjør det lett å administrere egen nettbutikk.

Med Woocommerce blir salg lett som en lek. Woocommerce registrerer automatisk salg og MVA, sender informasjon til regnskapssystem og vil også ikke minst kunne kalkulere pris for frakt per forsending. Woocommerce har også en svært hendig varelager-funksjon. Denne funksjonen kan integreres opp mot blant annet POS-system i en fysisk butikk. Med en Woocommerce-POS integrasjonsløsning kan du ha delt varelager mellom butikk og nettbutikk. Du vil også kunne drifte mesteparten av nettbutikken gjennom ditt fysiske POS-system i butikk.

Bilde av en nettbutikk vi har levert for en partner som selger sportsutstyr, st louis, nettbutikk
En animert person som holder et nettbrett og står foran en nettbutikk, woocommerce nettbutikk, webshop

 Nettbutikk, skreddersydd etter dine ønsker og behov

Det viktigste for oss er å levere en nettbutikk som både selger og kjøpere er fornøyd med og trives med å bruke. For å etterkomme dette så strekker vi oss langt for å levere nettbutikker som står i stil med ønsker og behov til selger.

Våre dyktige webdesignere og kommunikasjonseksperter i Østfold, vil gi deg oppfølgning gjennom hele prosessen. Du vil også, når som helst. kunne komme med forslag til design, oppsett og andre elementer. Sammen bygger vi din drømme-nettbutikk.

Vi kan markedsføre din nettbutikk for å øke trafikken

Å ha en nettbutikk er vel så bra, men det hjelper lite dersom kundene uteblir. For å hindre kundemangel, så tilbyr vi våre partnere markedsføring. Vi er dyktige på digital markedsføring, og vi kan hjelpe deg med å blant annet klatre til topps i søkeresultatene i Google og opprette smarte annonser som fører til mer trafikk til nettbutikken.

Bilde av en nettbutikk for hundeeiere som vi har utviklet, woocommerce nettbutikk
Nettsiden til azolver som er en betaling- og POS-system leverandør som vi samarbeider med
Bilde av en nettbutikk innenfor restaurant og kafe-segmentet som vi har levert til gastro, woocommerce-nettbutikk
En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.