En animert mann som sitter foran en skjerm med analyser og data, hosting og drift av nettsider, apper, kassesystem og digitale løsninger

Ser du etter noen som kan hjelpe til med å lage reklamefilm i Østfold? Da kan vi i Viken Kommunikasjon hjelpe deg. Vi er et markedsførings- og kommunikasjonsbyrå med god kompetanse på både produksjonen av reklamefilm og videre distribusjon og markedsføring.

La våre kommunikasjonsspesialister, filmskapere, prosjektledere, redigeringsspesialister, analytikere og markedsføringseksperter hjelpe deg til å realisere en reklamefilm som står i stil til alle dine ønsker og behov.

Få sagt det med en reklamefilm

Det er ikke alltid at kun bilder, tekst og lyd gjør susen. I slike tilfeller kan den beste løsning ofte være å kombinere alle de tre komponentene til et, nemlig en reklamefilm. Med en gjennomtenkt reklamefilm kan vi grundig planlegge hvilke budskap vi ønsker å spre, hvordan budskapet blir filmatisert på best mulig måte, og ikke minst hvordan reklamefilmen distribueres slik at den skaper best mulig effekt.

Dersom du ikke har tidligere erfaring med produksjon og distribusjon av reklamefilm så har det ingenting å si. Våre dyktige medarbeidere vil bistå deg gjennom hele prosessen. Du vil få akkurat like mye medvirkning i filmskapingen og videre markedsføring, som du selv ønsker. Dersom du ønsker noe konkret og spesifikk så kan vi skape det. Men dersom du ønsker en reklamefilm, og er usikker på innhold og budskap, så kan vi så klart bistå med idemyldring, budskap, filmskaping og markedsføring/ annonsering i etterkant.

Vis deg fra din beste side

Med en reklamefilm så kan du vise frem deg, dine kolleger og bedriften din i Østfold fra den beste siden. Med en god gjennomtenkt kommunikasjonsstil, grafisk uttrykk og budskap, kan vi spre bevissthet om ditt selskap og produkter/ tjenester til deres målgruppe.

Presentasjonsvideo og event streaming

I tillegg til reklamefilmer, lager vi også presentasjonsvideoer. Presentasjonsvideoer er en perfekt måte å vise frem bedriften og hva som gjør dere spesielle og unike. En presentasjonsvideo vil kunne skape et godt førsteinntrykk hos potensielle kunder dersom den for eksempel vises på forsiden sin.

Vi kan også bistå med streaming av events og happenings. Dersom dere har et ekstra begivenhetsrikt markedsføringstiltak eller hendelse som reflekterer firmaet bra, så kan vi hjelpe til med å få det opp på nett i plattformer som YouTube og Facebook live.

Reklamefilm på flere kanaler

Vårt samarbeid trenger ikke å ende ved ferdigstillelse av reklamefilm. Vi kan også bistå deg med å spre den, og sørge for at flest mulig potensielle kunder i Østfold og omegn ser din reklamefilm. Våre annonserings- og markedsføringsspesialister kan hjelpe bedriften/ foretaket ditt med å sørge for at din markedsføringssatsning har en bedre sjanse for å bidra til ønsket avkastning.

Digital markedsføring med reklamefilm

Vårt markedsføringsteam kan utarbeide en god annonserings- og markedsføringsplan for å sørge for at reklamefilmen får maksimal synlighet hos ønsket målgruppe. Dette oppnår vi blant annet ved å spre den i kanaler som på din bedrift sine egne digitale kanaler som nettside og sosiale medier. I tillegg til dette, så kan vi også spre deres reklamefilm gjennom videoannonsering i sosiale medier som YouTube og Facebook. Vi kan også annonsere med video i andre kanaler som på Google Ads-plattformen.

Annonsering med targeting

For å gi dere den beste sjansen for å oppleve maksimal avkastning på sin reklamefilm-satsning, er det viktig at den blir sett av de rette personene. Det holder ikke at den simpelthen blir sett, den må så klart bli sett av personer som er disponert for å bli deres fremtidige kunder i Østfold og omegn.

Dette oppnår vi ved å bruke targeting og retargeting. Targeting handler om å definere målgruppen grundig og deretter benytte seg av mediekanalene sine egne segmenteringsverktøy for å sørge for at den ønskede målgruppen blir eksponert for videoen.

Retargeting derimot handler om å nå ut til personer som tidligere har vist interesse overfor bedriften deres og/ eller dens produkter og tjenester. Dette oppnår vi blant annet ved å rette oss mot personer som tidligere har besøkt deres nettsider. De vil deretter bli eksponert for deres reklamefilmer når de besøker mediekanaler der deres reklamefilmer annonseres.

Med annonseringsteknikker som targeting og retargeting, kan vi sørge for at deres markedsføringsbudjsett ikke brukes på å betale for at personer uten interesse for deres produkter og tjenester skal se reklamefilmen. Det er tross alt mye mer lønnsomt om kun personer, som er ansett til å være tilbøyelig for å utøve ønsket atferd, blir eksponert for reklamefilmen.

Reklamefilm som en del av komplett markedsføringspakke

I tillegg til reklamefilmer, kan vi også levere andre profilerings og markedsføringsløsninger som webdesign, utvikling, SEO og andre digitale markedsføringstjenester og grafisk design. Dersom du ønsker å skape mest mulig effekt, og nå ut til flest mulig, da kan en skreddersydd markedsføringspakke levere dette.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.