Kasse

Viken Kommunikasjon har bygget en «alt-i-ett» løsning for drift av butikkmiljøet ditt.

Kassaløsning, Nettbutikk, Booking, Betalingsplattform, Kundeklubb, Markedsføring og mer på samme plattform… Vi kaller den for OliverSuite

Enkelt og kostnadseffektivt for din organisasjon!

Vår butikkdata-suite integrerer alle dine tjenester til ett tjenestepunkt. Slutt å betale for dyre integrasjoner og lisenser hos forskjellige leverandører… saml alt på ett sted med OliverSuite

OliverSuite hjelper bedrifter som din

Vårt verktøy har mer enn 5000 aktive brukere
og OliverSuite beriker bedriftseiere i mer enn 100 land.

Kafé &
Bistro

Sport &
Sykler

Sko &
Støvler

Varer & Kolonial

Helsekost & Artikler

Blomster & Planter

Klær &
Tilbehør

Café & Servering

Og mange, mange fler!
Kontakt oss om du lurer på hva vi kan levere for din bransje eller segment. 

Administrer alt på ett sted!

OliverSuite synkroniserer varer og lagerstatus på tvers av systemene: vi sørger for at oppdaterte data flyter mellom ditt lagersystem, kassasystem, nettbutikk og regnskapssystem. Nå frem til dine kunder på alle flater via SMS, epost og listestyring, lojalitets- og kundeklubb med relevante tilbud som konverterer.

Snakk med oss

Vi setter opp din skybaserte butikkløsning akkurat slik du vil ha den.

OliverSuite hjelper deg med å tilpasse hvert trinn av din kasseløsning og POS. Ved å samhandle med salgsdata før, under eller etter en transaksjon, kan OliverSuite fundamentalt endre hvordan du selger.  På samme måte som du velger nyttige apper på din smarttelefon, kan du velge tilpassede apper på vår kasseløsning.

Vi kaller det «SmartPOS»   

OliverSuite leveres på verdens største e-handelsplattform

WooCommerce står for 35% av alle salg på internett globalt og driver mer enn 7 millioner butikker på verdensbasis.

OliverSuite kan jobbe sammen med et bredt spekter av regnskapssystemer. Under finner du et utvalg av regnskapsystemene OliverSuite kan snakke med.  Kontakt oss for komplett utalg… vi legger stading til flere!

Kassasystemer i alle varianter

Enten du trenger en mobil POS for messer eller arrangement, en alt-i-ett-terminal for din fysiske butikk eller en selvbetjeningsterminal for dine kunder, har OliverSuite maskinvare og tilbehør for alle butikktyper.

Se vårt sortiment

POS-system, kassaapparat og integrasjon mot nettbutikk

Ser du etter et POS-system, kassaapparat eller en solid-integrasjonsløsning for å knytte POS-systemet opp mot din nettbutikk? Viken Kommunikasjon kan levere ett robuste POS system.

Med strenge krav til håndtering av kontanter og bokføring av salg gjennom bokføringsloven, statlige krav til POS-systemet gjennom kassasystemloven, og ikke minst strenge krav til personvernhåndtering gjennom GDPR, er det blitt overveldende for mange nye bedrifter å ta betaling fra sine kunder.

Men frykt ikke! Med Viken Kommunikasjon i ryggen, så vil du være sikker på at du vil få tilgangen til trygge POS-systemer og integrasjonsløsninger til nett. Våre løsninger overholder så klart alle statlige regler og lover

I tillegg til robuste og sikre POS-systemer, så vil du også kunne spare deg for mye tid og energi ved å benytte deg av POS-systemene som vi fører. Kassesystemene og våre nettbutikk-integrasjonsløsninger kan så klart integreres med administrasjon- og regnskapssystemer som Visma og Poweroffice.

Hver gang et salg gjennomføres så vil varelageret oppdateres, bokføringspostene fylles, og driftsregnskapet oppdateres. Sett opp systemet etter dine/ dere behøv og ønsker. Våre POS-systemer vil kunne gjøre bokføringen til en drøm og administrasjonen til en lek.

POS-system, etter dine betingelser og ønsker

Det er viktig å innse en gang for alle, at ingen bedrifter er like. Derfor bør heller ikke POS-systemene være helt like. Våre dyktige medarbeidere og partnere vil kunne hjelpe deg og din bedrift til å designe den beste kassasystem-løsningen for akkurat dere.

Stor restaurant med flere bord og POS? Ingen noe problem. Vi tilbyr så klart håndholdte elektroniske enheter som sender bestillinger tatt fra bordet direkte til kjøkken, bar og administrasjonssystemet.

Minimer unødvendig gange frem og tilbake mellom bord og stasjonære kassaapparater. Med våre løsninger vil dine medarbeidere kunne levere topp service og plotte inn bestillingene rett ved bordet.

Dersom bedriften din fokuserer på varehandel, så har vi såklart kraftige POS-systemer med mulighet for selvbestillingsskjermer, automatisk varelagertelling og integrasjon opp mot nettbutikk og eksterne databaser.

Design POS-systemet akkurat slik dere ønsker det, med alle funksjonene dere trenger.

Sømløs integrasjon av kassesystem-komponentene

Med et POS-system levert av Viken Kommunikasjon, så kan du være sikker på at de forskjellige komponentene som sammen utgjør POS-systemet, vil kommunisere med hverandre.

Bestillinger tatt på et POS, vil kunne sendes -helt automatisk, til kjøkkenet, baren, lageret eller andre underavdelinger der bestillingen klargjøres. Når kunden har mottatt varen eller er ferdig med å spise, vil din medarbeider kun trenge å trykke på kassapparatet. Prisen vil automatisk sendes til betalingsterminalen, og når transaksjonen er godkjent, så vil en kvittering automatisk printes ut.

Det er dette vi kaller sømløs integrasjon. Videre vil også alle de forskjellige postene i bokføringssystemet automatisk bli innfylt og varelageret oppdatert. Ved et lavt varelager vil så klart daglig leder eller ønsket medarbeider bli notifisert av POS-systemet.

Dersom du kun selger over et enkelt POS og ikke trenger en like omfattende løsning, så kan vi tilby en enklere løsning bestående av et nettbrett og en enkel mobil betalingsterminal. Uavhengig av størrelse, og behov for kapasitet og utforming, så har vi et system for deg og din bedrift.

Betaling med faste og lave transaksjonsgebyrer

Det er for de fleste bedrifter nok kostnader og utgifter og måtte forholde seg til. Ikke la transaksjonsgebyrer bli enda en stor utgiftspost i regnskapet.

Med en betalingsterminal fra Nets vil du som regel betale godt under 30 øre per transaksjon i gebyr på betalinger med BankAxept. Sammenlignet med opptil 2% av transaksjonsbeløpet i gebyr hos enkelte leverandører, så vil det kunne være mye penger å spare ved å benytte seg av betalingsterminaler levert av Viken Kommunikasjon.

Dersom din bedrift har mange transaksjoner, så vil transaksjonsgebyret ofte kunne bli forhandlet ned til et enda lavere beløp.

Konseptbilde av POS-systemer og betalingsløsninger med en liten koselig kafe med et hvitt og stilrent interiørdesign
To animerte kvinner som holder på en stor nettlenke, sikkerhet og lenker

Kassasystem og nettbutikk, i ett!

Fremtiden er digital. Det meste av vekst innenfor varehandelsbransjen foregår i dag på nett. Istedenfor å måtte kjempe hardt om markedsandeler i et synkende eller stagnerende marked, kan du og din bedrift kapre andeler i et voksende digitalt marked.

Vi kan hjelpe deg og din bedrift på nett. Våre nettbutikker er intuitivt designet og svært lette og administrere. Med en nettbutikk og et POS-system fra Viken Kommunikasjon, vil du i de aller fleste tilfeller kun trenge å forholde deg til POS-systemet.

Vi i Viken Kommunikasjon tilbyr kraftige integrasjonsløsninger mot det kjente og robuste nettbutikksystemet WooCommerce. Dersom du legger til nye varer på ditt fysiske kassaapparat, vil du kunne velge om varen også skal legges ut på nettbutikken -helt automatisk. Når en transaksjon gjennomføres, på nett eller i butikk, så vil det samme varelageret bli oppdatert.

Detaljer som salg og transaksjoner blir så klart, hvis ønskelig, automatisk sendt til dine administrasjons- og regnskapssystemer.

Dersom du allerede har et kassaapparat og ønsker integrasjon mot WooCommerce, så kan det godt hende vi kan få det til, uten at du vil trenge å gå til innkjøp av et nytt POS-system. Dette avhenger så klart av hvilke systemer og leverandører dere allerede benytter dere av.

En animert kvinne som strekker seg ut av en laptop for å trykke på kontakt-knappen, ta kontakt

Har du en utfordring eller ett spennende prosjekt? Hør med oss om vi kan bistå.